Ξανά μαζί ο Khal Drogo και η Khaleesi του - Ποιος οργάνωσε αυτό το θρυλικό reunion

12.02.2019
Ξανά μαζί ο Khal Drogo και η Khaleesi του - Ποιος οργάνωσε αυτό το θρυλικό reunion
Ένα από τα ζευγάρια που έγραψαν ιστορία στην τηλεόραση μέσα από το Game of Thrones πρόκειται να ξαναζήσει τις μεγάλες στιγμές του. Οι φανς της δημοφιλούς σειράς ανυπομονούν.

Μιλάμε φυσικά για τον Jason Momoa και την Emilia Clarke, ο οποίοι πρόκειται να συναντηθούν επί σκηνής, όμως μάλλον όχι ως οι χαρακτήρες που ενσάρκωσαν στο GOT, αλλά ως οι... εαυτοί τους!

Η είδηση ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τους υπεύθυνους πραγωγής των φετινών βραβείων Όσκαρ, οι οποίοι φανερώνουν λίγους λίγους τους διάσημους παρουσιαστές της εκδήλωσης. Μίας εκδήλωσης που πέρασε τα πάνδεινα πριν ακόμη ξεκινήσει.

Διάβασε επίσης: GOT: Έχεις δει την επί 20 χρόνια σύζυγo και τις κόρες του... Jaime Lannister; [photos]

Τουλάχιστον από πλευράς παρουσιαστή. Στην αρχή ο ρόλος είχε ανατεθεί στον περσινό παρουσιαστή, Kevin Hart, ο οποίος όμως αναγκάστηκε να "ακυρώσει" λόγω ομοφοβικών σχολίων του στα social media και της κατακραυγής που επακολούθησε.

Στη συνέχεια ειπώθηκε ότι δεν θα υπάρξει κεντρικός παρουσιαστής, αλλά πολλοί διαφορετικοί για κάθε κατηγορία και τέλος, ανακοινώθηκε ότι οι τέσσερις περσινοί κινητές των μεγάλων βραβείων θα αναλάβουν τον ρόλο του οικοδεσπότη από κοινού.

Πριν από λίγο λοιπόν, ανακοινώθηκαν μερικά ακόμη ονόματα που θα ανέβουν στη σκηνή να παρουσιάσουν βραβεία. Μεταξύ αυτών των ονομάτων βλέπουμε και αυτά των Momoa και Clarke, oι οποίοι, για την ιστορία, είναι πολύ φίλοι στην ιδιωτική τόυς ζωή.

Αυτό το διάβασες; GOT: Οι νέες εικόνες από την 8η σεζόν αποκαλύπτουν δυο απίθανα μυστικά για τον Jaime και τη Cercei Lannister [photos]

Εν αναμονή της νέας, επίσημης συνάντησης, λοιπόν, ιδού μερικές από τις αποδείξεις για του λόγου το αληθές, όπως αυτές έχουν "ανέβει" κατά καιρούς στα social media.