Ο George Clooney υπερασπίζεται ξανά τη Meghan Makle, δημόσια

19.03.2019
Ο George Clooney υπερασπίζεται ξανά τη Meghan Makle, δημόσια
Οι δυο τους, φαίνεται, ότι είναι πολύ καλοί φίλοι.

Ο George Clooney συνεχίζει να υποστηρίζει την καλή του φίλη Meghan Markle. Σε συνέντευξή του στο Good Morning Britain, ο 57χρονος γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για την αθέμιτη αντιμετώπιση των μέσων μαζικής ενημέρωσης που αντιμετωπίζει η δούκισσα του Sussex, από τότε που μπήκε στην βασιλική οικογένεια.

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν τη Meghan ως «δύσκολη», ενώ οι απόπειρες υπογράμμισης κάποιου είδους διαμάχης μεταξύ της ίδιας και της Kate Middleton είναι αμέτρητες. Ο Clooney, όμως, κατηγορεί ευθέως τα tabloids για εκμετάλλευση της royal μέλλουσας μητέρας. «Νομίζω ότι είναι κάπως άδικο», είπε ο Clooney. «Είναι μια πολύ ευγενική και έξυπνη νέα γυναίκα». Πρόσθεσε επίσης ότι η Meghan και ο Harry είναι «ένα πραγματικά υπέροχο, αγαπημένο ζευγάρι».

Η πρόσφατη συνέντευξη του George δόθηκε μερικές εβδομάδες μετά τη δημόσια υπεράσπιση της Meghan απέναντι στους επιθετικούς παπαράτσι, όπου δήλωσε οργισμένος: «Κυνηγάνε την Meghan Markle παντού, την ακολουθούν και τη διασύρουν. Είναι μια γυναίκα που είναι επτά μηνών έγκυος και έχει κακοποιηθεί και κυνηγηθεί με τον ίδιο τρόπο όπως και η Diana και η ιστορία επαναλαμβάνεται. Θα δούμε πώς θα τελειώσει».

Τον Μάιο του 2018, ο Clooney και η σύζυγός του Amal παραβρέθηκαν στον βασιλικό γάμο του Δούκα και της Δούκισας του Sussex. Πρόσφατα, οι φήμες ήθελαν το διάσημο ζευγάρι να βαφτίζει το παιδί της Meghan και του Harry, αλλά ο Clοοney τις διέψευσε.