Ο Brian Austin Green αποκάλυψε κάτι ανατριχιαστικό που έκανε μετά τον θάνατο του Luke Perry

19.03.2019
Ο Brian Austin Green αποκάλυψε κάτι ανατριχιαστικό που έκανε μετά τον θάνατο του Luke Perry
Και εξήγησε γιατί το έκανε, φυσικά!

Ο Luke Perry πέθανε στις 4 Μαρτίου από οξύ εγκεφαλικό, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και θαυμαστές που ακόμη και σήμερα αδυνατούν να το πιστέψουν.

Οι φίλοι και πρώην συνάδελφοί του από τα τηλεοπτικά "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" τον αποχαιρέτησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και σήμερα, στην επικαιρότητα έρχεται ο Brian Austin Green (a.k.a. David Silver στη σειρά) ο οποίος αποκάλυψε τον κάπως ανατριχιαστικό τρόπο με τον οποίο είπε το δικό του "αντίο" στον αγαπημένο του φίλο.

O Brian λοιπόν αποφάσισε να στείλει ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο του Luke μετά τον θάνατό του, γνωρίζοντας βέβαια ότι δεν θα λάμβανε απάντηση.

Διάβασε επίσης: Luke Perry: Το συγκινητικό, δημόσιο "αντίο" της κόρης του

"Του έστειλα ένα γραπτό μήνυμα μετά τον θάνατό του, προφανώς, γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να μου απαντήσει, όμως κατά βάθος ελπίζοντας ότι θα το έκανε, ή ότι βρίσκεται κάπου εκεί έξω. Και ξέρω ότι είναι κάπου εκεί έξω, κοιτάζει και χαμογελάει", εξήγησε ο ηθοποιός που σήμερα είναι παντρεμένος με τη Meghan Fox και έχουν μαζί τρεις γιους μέσω podcast.

Στο πλαίσιο του ίδιου podcast o 45χρονος Green είπε κι άλλα για τον Perry, που "έφυγε" τόσο ξαφνικά στα 52 του χρόνια.

Ο Luke ήταν πολύ ιδιαίτερος. Ακόμη τον πενθώ και δεν μπορώ να πιστέψω ότι μιλώ για εκείνον με αυτό τον τρόπο. Όλοι ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα χρειαζόταν να αντιμετωπίσουμε την απώλεια φίλων και συνεργατών αλλά όχι τόσο νωρίς. Όχι στα 52. Όχι τόσο απότομα.
O Luke ήταν από εκείνους τους ανθρώπους για τους οποίους δεν έχει κανείς να θυμηθεί κάτι άσχημο. Ήταν ένας απίθανος τύπος. Και ήταν ο Luke... Πάντα ο ίδιος, ανεξάρτητα από το πού τον έβλεπες, πώς τον έβλεπες, τι του συνέβαινε. Ήταν πάντα βράχος.

Μεγάλη η συγκίνηση και του Brian Austin Green για τον χαμό του φίλου του και δεν την κρύβει.