Κάποιος ρώτησε τον Brad Pitt αν είναι ζευγάρι με την Jennifer Aniston - Ιδού η απάντησή του on camera [video]

12.05.2019
Κάποιος ρώτησε τον Brad Pitt αν είναι ζευγάρι με την Jennifer Aniston - Ιδού η απάντησή του on camera [video]
Η απάντηση από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο.

Ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston υπήρξαν το "χρυσό ζευγάρι" του Hollywood τον καιρό που ήταν μαζί. Ο γάμος τους κράτησε από το 2000 μέχρι το 2005, με τις φήμες για τρίτο πρόσωπο να επιβεβαιώνονται λίγο μετά τον χωρισμό. Η συνέχεια της σχέσης του Pitt με την Angelina Jolie είναι πια γνωστή.

14 χρόνια μετά, και η φήμες που θέλουν το πάλαι ποτέ "χρυσό ζευγάρι" να επανασυνδέεται δεν λένε να καταλαγιάσουν. Ειδικά τώρα που είναι αμφότεροι single και εκείνος παραβρέθηκε στο πάρτι για τα 50ά γενέθλια εκείνης έχουν... οργιάσει.

Ο ίδιος ο Brad τι λέει σχετικά;

Το βίντεο που κατέγραψε paparazzi ο οποίος έθεσε στον 54χρονο σταρ ευθέως την ερώτηση την ώρα που εκείνος έμπαινε στο αυτοκίνητό του κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Και αν δεν καταλάβατε, ο Brad απάντησε "Οh My God". Κάτι σαν "φτάνει πια", θα μπορούσαμε να πούμε αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι εφόσον δεν άκουσαν το "όχι" ξεκάθαρα από τα χείλη του, δεν το αρνήθηκε. "Ευσεβείς πόθοι" λέγεται αυτή η ερμηνεία και αφορά στους αιώνιους φανς των "Braniston" (αν μας επιτραπεί ο όρος!)