Kit Harington: Η επική φάρσα που έκανε στη γυναίκα του - Της έκοψε τη χολή [video]

31.05.2019
Kit Harington: Η επική φάρσα που έκανε στη γυναίκα του - Της έκοψε τη χολή [video]
Μεγάλος πλακατζής προκύπτει τελικά ο τηλεοπτικός Jon Snow. Και κάποιος άλλος την "πληρώνει".

Αυτό τον καιρό ο Kit Harington βρίσκεται σε ειδική κλινική ψυχικής υγείας, αποτοξίνωσης, ευεξίας, ή όπως αλλιώς μπορεί κανείς να αποκαλέσει το πολύτελές ίδρυμα Prive Swiss στο Κονέκτικατ που τον φιλοξενεί -έναντι 120.000 δολαρίων τον μήνα, παρεμπιπτόντως!

Όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του, πρόφατα, ο 32χρονος σταρ του Game of Thrones εισήχθη στην κλινική προκειμένου να λάβει εξειδικευμένη βοήθεια ώστε να αντιμετωπίσει θέματα άγχους, στρες και αλκοολισμού που μάλλον βγήκαν εκτός ελέγχου με το τέλος της σειράς που τον έκανε διάσημο.

Η σύζυγος του Kit, Rose Leslie, με την οποία, ως γνωστόν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του GOT, στηρίζει την προσπάθειά του αυτή στο 100%, ενώ λέγεται πως εκείνη τον ώθησε να πάρει την τελική απόφαση.

Με την αφορμή -και για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα- γυρίζουμε τον χρόνο δυο χρόνια πίσω και θυμόμαστε την απίθανη φάρσα που έκανε ο Kit στη Rose την Πρωταπριλιά του 2017 και, στην κυριολεξία, την κοψοχόλιασε!

"Εμείς στην οικογένειά μου κάνουμε φάρσες την Πρωταπριλιά. Στη δική της δεν κάνουν. Φάνηκε αυτό", είπε μεταξύ άλλων ο Harington στον Jonathan Ross στο σόου του οποίου έγινε αποκάλυψη.

Ιδού το απολαυστικό βίντεο και, πραγματικά, έχει ενδιαφέρον πώς η Rose παρά τον τρόμο που ζει, κατάφερε να "σώσει" την κανάτα που κρατούσε στο χέρι της.