Brad Pitt: Η φωτογραφία του από τη Biennale που έγινε viral

01.06.2019
Brad Pitt: Η φωτογραφία του από τη Biennale που έγινε viral
Ο ηθοποιός σε ένα περίεργο στιγμιότυπο στη Βενετία

Μετά τον παροξυσμό στο κινηματογραφικό κόκκινο χαλί των Καννών, ο Brad Pitt παραμένει στην Ευρώπη, αλλά τώρα είναι στη Βενετία.

Δες και αυτό: Σε κλινική ψυχικής υγείας ο Kit Harington κόντρα στους "δαίμονές" του

Ο διάσημος ηθοποιός επισκέφθηκε εκθέσεις της Μπιενάλε Βενετίας. Μαζί του ήταν ο γλύπτης Thomas Houseago και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο Pitt έδειχνε ενθουσιασμένος με την έκθεση. Οι παπαράτσι τον είχαν εντοπίσει από νωρίς και τον πολιόρκησαν, αλλά εκείνος δεν έδειξε ενοχλημένος και τους χάρισε έναν χαιρετισμό.

Αυτό το είδες; Jason Momoa: Πώς απέκτησε ο Khal Drogo την τεράστια ουλή στο φρύδι;

Ενδιαφέρον είναι αυτό που φαίνεται να έχει ενώσει τον ηθοποιό και τον γλύπτη. Λέγεται πως ο καλλιτέχνης βοήθησε ως δάσκαλος του σταρ, όταν μετά το διαζύγιό του με την Angelina Jolie θέλησε να εκφράσει την ψυχολογική του κατάσταση μέσα από τη δημιουργία ενός γλυπτού.

Διάβασε επίσης: Nicole Kidman: «Η αγάπη του Hugh Jackman με βοήθησε να ξεπεράσω το διαζύγιο με τον Tom Cruise»

Ο Πιτ πάντως προσπάθησε να αποφύγει τους φωτογράφους κατά την επιστροφή του από την Μπιενάλε και επέλεξε να μετακινηθεί με ένα σκάφος-ταξί μέσα από τα κανάλια της Βενετίας. Παρ'όλα αυτά, οι παπαράτσι είχαν στηθεί σε γέφυρες και ένας από αυτούς πέτυχε ένα ενδιαφέρον καρέ. Αν και στην αρχή τα ταμπλόιντ έγραφαν πως ο Πιτ κρύβεται, μάλλον παίρνει έναν υπνάκο έχοντας...χαλαρώσει από τη βαρκάδα.