Έκπληξη: Ποια "έκλεψε" στην πρώτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων celebrities του κόσμου από την Kylie Jenner

15.07.2019
Έκπληξη: Ποια "έκλεψε" στην πρώτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων celebrities του κόσμου από την Kylie Jenner
Έγραψε τη δική της ιστορία.

Πρόκειται για την Taylor Swift, η οποία είναι, πλέον, επίσημα η πιο ακριβοπληρωμένη celebrity του κόσμου σύμφωνα με τη λίστα του Forbes. Οι αμοιβές της τραγουδίστριας έφτασαν τα 185 εκατομμύρια δολάρια τη χρονιά που ξεκίνησε από την 1η Ιουνίου 2018, χάρη στην κερδοφόρα περιοδεία της με τίτλο Reputation, η οποία θεωρείται ότι είναι η υψηλότερη σε μεικτά κέρδη στην ιστορία των ΗΠΑ.

Η Swift θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Lover» τον Αύγουστο από τη νέα δισκογραφική της εταιρεία Records Republic. Μετά την τραγουδίστρια, δεύτερη στη λίστα του Forbes φιγουράρει η Kylie Jenner, η οποία μπήκε στις 100 πλουσιότερες προσωπικότητες στον κόσμο. Η σταρ των ριάλιτι και μεγιστάνας, πια, της βιομηχανίας ομορφιάς, κέρδισε 170 εκατομμύρια δολάρια την προηγούμενη χρονιά!

Το 2018 η Jenner είχε γράψει ιστορία όταν ανακηρύχθηκε η πιο νέα αυτοδημιούργητη εκατομμυριούχος. Η απόφαση προκάλεσε συζητήσεις καθώς πολλοί ισχυρίστηκαν ότι η Jenner είχε κάνει τα εκατομμύρια της, λόγω του ονόματος της οικογένειάς της και της περιουσίας τους, όμως παραμένει γεγονός και ας το αφήσουμε εκεί.

Ο Kanye West ακολουθεί στη θέση Νο3 της λίστας με ένα ετήσιο εισόδημα 150 εκατομμυρίων δολλαρίων ενώ στη συνέχεια έρχεται ο ποδοσφαιριστής Lionel Messi, του οποίου το τρέχον συμβόλαιο του με την ομάδα της Βαρκελώνης, του αποφέρει 127 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Στην πέμπτη θέση βρίσκουμε τον Ed Sheeran, o οποίος είναι ταυτόχρονια ο πλουσιότερος celebrity του Ηνωμένου Βασιλείου, με κέρδη 110 εκατομμύρια δολάρια.