Ashton Kutcher: Η απάντησή του στις αποκαλύψεις της Demi Moore ήρθε μέσω Τwitter

25.09.2019
Ashton Kutcher: Η απάντησή του στις αποκαλύψεις της Demi Moore ήρθε μέσω Τwitter
Τα απομνημονεύματα της 56χρονης σταρ μόλις κυκλοφόρησαν βγάζοντας πολλά "άπλυτα" στη φόρα. Και όχι μόνο δικά της, φυσικά. Ο πρώην σύζυγός της, με τον οποίο δεν χώρισαν και με τους καλύτερους όρους, παρεμπιπτόντως, έχει κάτι να πει.

Ύστερα από πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της και αφού έχασε όλους τους ανθρώπους που σήμαιναν κάτι για εκείνη, η Demi Moore πάλεψε πολύ και κατάφερε να ξανασταθεί στα πόδια της, ξαναβρίσκοντας και όλους όσους αγαπά και την αγαπούν.

Μέσα από αυτή την προσωπική διαδρομή, προφανώς, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει δημόσια για τη ζωή της. Να μοιραστεί με όλο τον κόσμο λεπτομέρειες που, ενδεχομένως, να είχε κρύψει και η ίδια από τον εαυτό της για πολλά χρόνια.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον βιασμό της όταν ήταν 15 ετών, για το μωρό που έχασε όταν ήταν ζευγάρι με τον πρώην συζύγό της, Ashton Kutcher, για τις απιστίες του και για τους εθισμούς της είναι μόνο μερικά από τα "κεφάλαια" της αυτοβιογραφίας της που κυκλοφορεί από χθες (24/9/2019) με τίτλο "Inside Out".

Στο πλαίσιο της προώθησης του βιβλίου της, η Demi έχει εμφανιστεί σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές και έχει δώσει συνέντευξη σε όλα τα περιοδικά. Η ιστορία της, λοιπόν, αυτό τον καιρό ακούγεται ξανά και ξανά και ξανά.

Ως άμεσα "εμπλεκόμενος" λοιπόν σε όλα αυτά, ο Ashton Kutcher δεν πρέπει να είναι και πολύ ευχαριστημένος με όλα αυτά που διαβάζει και ακούει. Πώς αντέδρασε λοιπόν;

Ένα σχόλιο στο Twitter μπορεί με ασφάλεια να εννοηθεί ως απάντησή του. Μία απάντηση που, κατά κάποιον τρόπο ορίζει και τη στάση του απέναντι στο θέμα από εδώ και πέρα.

"Ήμουν έτοιμος να μοιραστώ ένα πολύ δηκτικό tweet. Και μετά κοίταξα τον γιο μου, την κόρη μου και τη γυναίκα μου και το διέγραψα", έγραψε ο Ashton ενώ μία ώρα αργότερα, τιτίβισε κάτι ακόμη. Με ιδιαίτερο νόημα. "Για την αλήθεια, στείλτε μου γραπτό μήνυμα στο...", έγραψε ο Kutcher δίνοντας τον αριθμό τηλεφώνου του, τον οποίο, για την ιστορία έχει μόνιμα αναρτημένο στο προφίλ του στο Twitter.

Μπορεί να μην θέλησε να απάντησε ακριβώς, όμως δεν άντεξε και μία απάντηση την έδωσε ο 41ός έτους ηθοποιός, ο οποίος είναι παντρεμένος τη Mila Kunis και έχουν μαζί δυο παιδιά, την 4 ετών Wyatt και τον 2 ετών Ντιμίτρι.

Ιδού τα εν λόγω τιτιβίσματα και αναμένουμε συνέχεια... Κάτι μας λέει ότι θα έχουμε συνέχεια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!

Ζ. Κ.