Nicole Kidman: Η συγκινητική επανένωση με τα παιδιά της, Connor and Ιsabella

08.10.2019
Nicole Kidman: Η συγκινητική επανένωση με τα παιδιά της, Connor and Ιsabella
H ηθοποιός λέγεται ότι έχει ξανά επαφή με τα παιδιά της από το γάμο της με τον Tom Cruise.

Μετά από χρόνια αποξένωσης, η Nicole Kidman τελικά επανασυνδέθηκε με τα υιοθετημένα της παιδιά που είναι αφοσιωμένα στη Σαϊεντολογία, την Isabella και τον Connor, όπως αναφέρουν αμερικάνικα sites.

Μετά το διαζύγιο της με τον Tom Cruise το 2001, η Nicole σπάνια εμφανιζόταν δημόσια με τα παιδιά της, και καθόλου τα τελευταία χρόνια κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι ο πατέρας τους συνέχισε να τα μεγαλώνει ως Σαϊεντολόγους. Η Nicole, η οποία μετά το διαζύγιο δεν συμφωνούσε με την πίστη των παιδιών στη Σαϊντελογία, θεωρήθηκε ως «καταπιεστικό πρόσωπο» και απομακρύνθηκε από το περιβάλλον τους. Ωστόσο, σε μια πρόσφατη συνέντευξη, η ηθοποιός υπαινίχθηκε ότι επανασυνδέθηκε με τα παιδιά της.

«Και οι δύο έχουν κάνει επιλογή να είναι Σαϊεντολόγοι. Είναι δική μας δουλειά ως γονείς να προσφέρουμε πάντα αγάπη άνευ όρων», είχε δηλώσει τότε.

Ένας φίλος του ζευγαριού είπε στο Αμερικάνικο OK! αυτή την εβδομάδα ότι τα παιδιά έχουν αρχίσει να χτίζουν και πάλι τη σχέση τους με τη μαμά τους.

«Συζητούν με τη Nicole αρκετά συχνά», είπε ο φίλος.

«Ο Connor και η Bella δεν έχουν συναντήσει τα μικρότερα αδέλφια τους και αυτό είναι κάτι που η Nicole ελπίζει να αλλάξει», πρόσθεσαν αναφερόμενοι στις δύο βιολογικές κόρες της Nicole, την 11χρονη Sunday και την 8χρονη Faith που έχει κάνει με τον Keith Urban.

«Υπήρξε μια εποχή που ο Τom αισθάνθηκε απειλή από τη Nicole η οποία είχε στενούς δεσμούς με τη Isabella και τοn Connor, αλλά αυτό αποτελεί πλέον παρελθόν», ισχυρίστηκε η πηγή του περιοδικού. «Είναι ενήλικες τώρα και ο Tom είναι ευτυχής που η Nicole είναι μέρος της ζωής τους».

Κανένας από τους δύο σταρ μέχρι τώρα δεν έχει διαψεύσει το δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ!

Οι πληροφορίες έρχονται τη στιγμή που ο γιος του Tom Cruise, Connor Cruise, έχει φύγει από το σπίτι του διάσημου ηθοποιού και έχει εγκατασταθεί σε δικό του σπίτι.Η κίνηση του έχει πυροδοτήσει φήμες ότι μπορεί να έχει παρατήσει τη θρησκεία εντελώς.

N. M.