Justin Timberlake: Σάλος από το βίντεο που τον δείχνει μεθυσμένο, χέρι χέρι με άλλη γυναίκα

25.11.2019
Justin Timberlake: Σάλος από το βίντεο που τον δείχνει μεθυσμένο, χέρι χέρι με άλλη γυναίκα
Ο 38χρονος σταρ και η σύζυγός του, Jessica Biel αποτελούν ένα από τα "Χρυσά Ζευγάρια" του Hollywood. Τώρα βρίσκονται εν μέσω ενός τεράστιου σκανδάλου.

Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel παντρεύτηκαν το 2012 -ενώ είχαν χωρίσει για μερικούς μήνες το 2011, υπό την πίεση εκείνης για επισημοποίηση, όπως είχε "κυκλοφορήσει" τότε- και έχουν μαζί ένα γιο, τον 5 ετών Silas.

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στον χώρο της διεθνούς σόουμπιζ, οι οποίοι δεν σταματούν -μέχρι πρότινος, τουλάχιστον- να εκφράζουν δημόσια τον έρωτά τους.

Τις τελευταίες μέρες όμως, ένα, πραγματικά, "ύποπτο" περιστατικό φαίνεται να κλονίζει αυτή την εικόνα του "τέλειου" που έχουμε όλοι στο μυαλό μας όταν σκεφτόμαστε αυτούς τους δυο.

Ο Justin βρίσκεται αυτό τον καιρό στη Νέα Ορλεάνη, για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο "Palmer". Ο φακός, λοιπόν, τον "συνέλαβε" πριν από μερικά βράδiα σε μπαρ της πόλης, με ανθρώπους από την παραγωγή. Ο Justin έδειχνε πάρα πολύ πιωμένος, όμως αυτό που έκανε εντύπωση ήταν μερικές χειρονομίες που κατέγραψε ο φακός ανάμεσα στον ίδιο και την συμπρωταγωνίστριά του, Alisha Wainwright [φωτό κάτω]

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες, φαίνεται ο Timberlake, εμφανώς μεθυσμένος να κάθεται σε μια γωνία του μπαλκονιού, ανήμπορος μέχρι να σηκώσει και το ποτήρι του.

Η Alisha είναι εκεί, κοντά του και κάποια στιγμή που κάθεται δίπλα του, αγγίζει το πόδι του με το χέρι της, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο φακός τους "τσακώνει" να κρατιούνται και χέρι-χέρι.

Στο τέλος, έρχεται μία άλλη κοπέλα, ίσως από την παραγωγή και τον "παραλαμβάνει". Εκείνος σηκώνεται με δυσκολία και την ακολουθεί, βάζοντας τέλος στη βραδιά και αρχή στο διαδικτυακό ταξίδι των εικόνων που θα δεις στη συνέχεια.

Μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί, η μόνη που απάντησε στις φήμες ήταν η Alisha, η οποία μέσω του εκπροσώπου της διέψευσε την όποια ύποπτη σχέση μεταξύ της ίδιας και του Timberlake, τονίζοντας ότι επρόκειτο για συνεργάτες που χαλαρώνουν μαζί και τίποτα άλλο.

ΟΚ. Πάντως, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του διάσημου ζεύγους.