Σίσσυ Χρηστίδου: Όσα αποκάλυψε για τον χωρισμό με τον Θοδωρή Μαραντίνη (βίντεο)

21.01.2021
Σίσσυ Χρηστίδου: Όσα αποκάλυψε για τον χωρισμό με τον Θοδωρή Μαραντίνη (βίντεο)
Τι συμβαίνει σήμερα στην προσωπική ζωή της παρουσιάστριας;

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στο κανάλι του Youtuber Fipster και απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις, τόσο σχετικά με την επαγγελματική όσο και με την προσωπική της ζωή. Όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο γιους, είπε:

«Δυο χρόνια μετά, είμαι ακόμη σε διαδικασία προσαρμογής. Δεν είναι ότι το έχω ξεπεράσει τελείως και είμαι μια χαρά όπως πριν. Ήμασταν παντρεμένοι 9 χρόνια και μαζί 13 χρόνια. Δεν είναι εύκολο, εννοείται. Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες πριν το ανακοινώσουμε. Νομίζω ότι το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα μπορούσαμε σε σχέση με εμάς και τα παιδιά μας.

Αν βγάλεις το συναισθηματικό κομμάτι από έξω, είναι πολύ διαφορετικό να έχεις μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν επικεντρώνομαι τόσο στο single, αλλά στο ότι ξαφνικά όταν βρίσκεσαι σε ένα διαζύγιο, υπάρχουν μέρες που ζεις χωρίς τα παιδιά. Είναι σαν να ζεις λίγο διπλή ζωή. Από εκεί που είσαι με όλες τις ευθύνες πάνω σου, μετά κάποιες μέρες είναι σαν να είσαι ελεύθερος φοιτητής. Είναι εξαιρετικά δύσκολο σε γιορτές, Χριστούγεννα, Πάσχα, Πρωτοχρονιά… Ευτυχώς αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που έχω πολύ καλούς φίλους και περιβάλλον» είπε, η ίδια.

Δες ολόκληρο το βίντεο: