Ο Αργύρης Πανταζάρας μιλά για το τέλος του "Τάκαρου" και δηλώνει ότι τον... απεχθάνεται

21.01.2021
Ο Αργύρης Πανταζάρας μιλά για το τέλος του "Τάκαρου" και δηλώνει ότι τον... απεχθάνεται
Στην εκπομπή "The 2Night Show" του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε χθες βράδυ ο δημοφιλής πρωταγωνιστής και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, φυσικά, και για τον ρόλο του στις "Άγριες Μέλισσες".

Ο Αργύρης Πανταζάρας έχει κάνει το Διαφάνι άνω κάτω, ως "Τάκης Δοξαράς" και αποκαλύπτει πώς νιώθει ο ίδιος για όλο αυτό που συμβαίνει επί της μικρής οθόνης.

Ο ήρωας που ενσαρκώνει στις "Άγριες Μέλισσες" ο ταλαντούχος ηθοποιός, γνώρισε τη Δρόσω στην Αθήνα και την έβαλε στον κόσμο της Τρούμπας, όπου και έζησαν μαζί 6 χρόνια μέχρι να την ανακαλύψει η αδελφή της και να τη φέρει πίσω στο Διαφάνι.

Εκείνος δεν την ξεπέρασε ποτέ και παρότι επικηρυγμένος για απόπειρα ανθρωποκτονίας την ακολουθεί στο χωριό της με σκοπό να την κερδίσει ξανά. Γνωρίζοντας όλα τα μυστικά της, όμως, γίνεται πολύ επικίνδυνος. Η Δρόσω τον διώχνει και εκείνος για να την εκδικηθεί μαρτυρά σε όλους πράγματα που θα ανατρέψουν όλες τις ισορροπίες και θα προκαλέσουν ακόμη πιο ανατρεπτικές αντιδράσεις.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου χθες το βράδυ, ο Αργύρης Πανταζάρας αποκάλυψε τη σχέση με τον "Τάκη" του:

"Για μένα είναι πολύ δύσκολος ο ρόλος. Κανένας δεν είναι κακός από τη θέλησή του. Επίσης στο Διαφάνι δεν είναι κανένας καλός άνθρωπος. Αυτό το ρόλο το αντιμετώπισα ως ένα μπαλαντέρ. Μπαίνει στο Διαφάνι και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Απλώνει μπαρούτι σε όλη την πλατεία", παραδέχτηκε, μεταξύ άλλων ο Πανταζάρας τονίζοντας τελικά ότι "Τον απεχθάνεται τον Τάκη".

"Σε μία σκηνή, μιλούσα τόσο άσχημα στη Δρόσω που δεν άντεξα, έσπαγα μέσα μου", συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ενώ αποκάλυψε ότι "Το τέλος του Τάκη είναι πολύ κοντά", πράγμα, βέβαια που έχουμε ακούσει ήδη, ότι δηλαδή ο Τάκης είναι ένας από τους τρεις πρωταγωνιστές που φεύγουν από τη σειρά πριν από το φινάλε!

Όσο για τη δουλειά στην τηλεόραση; Παρότι κατ' εξοχήν θεατρικός ηθοποιός μέχρι τώρα, έχοντας δουλέψει στο "Κόκκινο Ποτάμι" [φωτό κάτω] και αμέσως μετά στις "Μέλισσες", ο Αργύρης Πανταζάρας δηλώνει κατηγορηματικά: "Τώρα καταλαβαίνω τι εστί τηλεόραση. Όποιος είπε ότι η τηλεόραση είναι εύκολη μάλλον πέρασε και δεν κατάλαβε τίποτα. Σου φεύγει η μαγκιά".

Χθες, ο Τάκης έριξε τη βόμβα στο Σεβασταίικο. Ιδού τι να περιμένουμε σήμερα [21/1/2021] στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας:

Η αποκάλυψη του μυστικού της Ασημίνας και του Νικηφόρου, μέσα στο σπίτι των Σεβαστών, φέρνει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια, με τον Κωνσταντή να δίνει τη χαριστική βολή. Ποια θα είναι η αντίδραση του Δούκα; Η Ασημίνα, απεγνωσμένη, προειδοποιεί τη Δρόσω πως δεν πρόκειται να χάσει το παιδί της. Ο Βόσκαρης προσπαθεί να παραπλανήσει τον Τόλλια και την Παγώνα, ενώ η Ελένη με τον Λάμπρο ζητάνε τη βοήθεια του Γραμματικού καθώς βλέπουν πως η Σοφούλα είναι αμετάπειστη. Κανένας στο χωριό δεν καλοβλέπει αυτόν τον αρραβώνα. Η Ασημίνα, μπροστά στην απελπισία που βιώνει, οδηγείται σε μια παράτολμη απόφαση…