Brooklyn Beckham: Έκανε τατουάζ για την αγαπημένη του αλλά το αποτέλεσμα διχάζει

26.01.2021
Brooklyn Beckham: Έκανε τατουάζ για την αγαπημένη του αλλά το αποτέλεσμα διχάζει
"Είναι ανατριχιαστικό"

Εδώ και καιρό, ο μεγαλύτερος γιος του David Beckham, Brookyln, δεν κρύβει καθόλου τον έρωτα του για την αγαπημένη και αρραβωνιαστικιά του, Nicola Peltz. Μάλιστα, πρόσφατα αποφάσισε να κάνει νέο τατουάζ αφιερωμένο σε εκείνη.

Δες και αυτό: Larry King: Νεκρός από κορονοϊό ο εμβληματικός αμερικανός δημοσιογράφος

Ο 21χρονος δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με το καινούργιο τατουάζ του, που είναι ένα ερωτικό γράμμα από την ηθοποιό, ανάμεσα τις ωμοπλάτες του. Το τατουάζ γράφει: «Το παντοτινό αγόρι μου. Διάβασε αυτό κάθε φορά που νιώθεις αγχωμένος. Θέλω να ξέρεις πόσο βαθιά σε αγαπώ. Έχεις την πιο ευγενική καρδιά που συνάντησα ποτέ και ελπίζω να μην περάσω ούτε μέρα χωρίς την αγάπη σου. Νομίζω πως είσαι τόσο καταπληκτικός. Πως μπορούμε να τα καταφέρουμε μαζί αν αναπνέεις αργά και έχεις εμπιστοσύνη. Σε αγαπώ παντοτινά, η μελλοντική γυναικούλα σου».

Πρόκειται για το τελευταίο από μια σειρά τατουάζ του Brooklyn για την 26χρονη, αφού στο παρελθόν έχει κάνει τατουάζ τα μάτια της και το όνομά της στο λαιμό του, ένα ερωτικό ποίημα στο δεξί χέρι του και το όνομα της γιαγιάς της Νίκολα, που έχει πεθάνει.

Πριν από μερικές ημέρες, είχε κάνει ένα ακόμη τατουάζ αφιερωμένο στη Nicola, και ήταν ένα ποίημα στο δεξί χέρι του, που γράφει: «Η ζωή μου, η αγάπη μου, η αλήθεια μου, η ανάσα μου, ο λόγος μου, η ομορφιά μου, ο θησαυρός μου».

Αρκετοί θαυμαστές του εξέφρασαν την αντίθεση τους προς την απόφαση του Brooklyn, κάνοντας λόγο για «τεράστιο λάθος». «Θα το μετανιώσεις», «Καλή τύχη στην αφαίρεση όταν χωρίσετε», ήταν μερικά από τα μηνύματα που έλαβε, ενώ ο παρουσιαστής Piers Morgan το χαρακτήρισε «ανατριχιαστικό και καθόλου ρομαντικό».