Άγριες Μέλισσες - "Προκόπης": Ο κουρέας του Διαφανίου αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τον τρίτο κύκλο της σειράς

27.06.2021
Άγριες Μέλισσες - "Προκόπης": Ο κουρέας του Διαφανίου αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τον τρίτο κύκλο της σειράς
Δύσκολες ώρες "σχεδιάζουν" για τον Γιώργο Ηλιόπουλο οι σεναριογράφοι της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1.

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τον ρόλο του Προκόπη του κουρέα στο τηλεοπτικό Διαφάνι μίλησε στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου για το ένθετο «Τύπος Tv» του Ελεύθερου Τύπου για τον ρόλο του και την εξέλιξή του στον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1.

Μεταξύ των όσων είπε, ο Γιώργος Ηλιόπουλος εξήγησε ότι προσπάθησε να ζωντανέψει τον ρόλο του Προκόπημέσά από μνήμες που είχε από το σπίτι του, καθότι, όπως είπε χαρακτηριστικά "κατάγεται από μία λαϊκή οικογένεια", αλλά και από στοιχεία του ελληνικού κινηματογράφου. Χαρούμενος για το "δώρο" που του έκαναν οι σεναριογράφοι στον δεύτερο κύκλο και ο κόσμος τον είδε και σε πιο δραματικές στιγμές, ο συμπαθής ηθοποιός αποκάλυψε μερικά πράγματα για την τρίτη σεζόν που αναμένεται με αγωνία, ενώ δεν έκρυψε ότι και οι ίδιοι βιώνουν μίας μορμής "στερητικό σύνδρομο" τώρα το καλοκαίρι!

«Άγριες Μέλισσες»: Ξέρεις ποια διάσημη ηθοποιός είναι πεθερά της "Μαίρης Χατζίδου";

Πού θα βρε τον Προκόποη η τρίτη σεζόν της σειράς "Άγριες Μέλισσες", λοιπόν; Ιδού τι απάντησε ο ίδιος ο άμεσα ενδιαφερόμενος:

Ο Προκόπης μαζί με τον δάσκαλο και τον Μπάμπη θα εξοριστούμε στη Λέρο λόγω αριστερών φρονημάτων. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους προαναφερθέντες στις Άγριες Μέλισσες. Είμαι ενθουσιασμένος που αυτοί οι συγγραφείς θα προσεγγίζουν αυτό το κομμάτι της ιστορίας, έχει γίνει εκπληκτική έρευνα και νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα εκπλήξει τους τηλεθεατές, αλλά και εμάς τους ίδιους τους ηθοποιούς. Άλλωστε όλη η ομάδα έχει αποδείξει ότι κάνουμε μια τηλεοπτική σειρά με απαιτήσεις κινηματογραφικές. Νιώθω ευγνώμων για όλα αυτά, θα το λέω μέχρι να σας κουράσω (γέλια).

Άγριες Μέλισσες: Η Θεοφανία Παπαθωμά μιλάει για την συγκλονιστική σκηνή στο μεγάλο φινάλε

Όσο για το γενικότερο πλαίσιο των εξελίξεων; Ιδού τι αναφέρει ο Γιώργος Ηλιόπουλος, αποκαλύπτοντας έναν νέο ρόλο που θα παίξει σηματικό ρόλο στην πλοκή:

Αλλάζουν πολλά λόγω χούντας, ο Δούκας με τη Μυρσίνη μετακομίζουν στη Λάρισα, προστίθεται στο καστ κι ένας περιπτεράς. Επιφυλάσσουμε πολλές εκπλήξεις και ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες, είναι το μόνο βέβαιο. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε κι εμείς πολύ, έχουμε σύνδρομο στέρησης.