Παναγιώτα Βλαντή: Μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της

28.06.2021
Παναγιώτα Βλαντή: Μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της
Μαζί με ένα ευχαριστώ για τις ευχές που δέχτηκε.

Η Παναγιώτα Βλαντή παντρεύτηκε τον σύντοφό της, Γιάννη Βλάχο, υπό άκρα μυστικότητα στο εκκλησάκι του Αγίου Χαραλάμπου, στην Ύδρα στις 12 Ιουνίου, έχοντας στο πλευρό της λιγοστούς αγαπημένους συγγενείς και φίλους.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο αποκαλύφθηκαν μέσω τον λογαριασμών των κουμπάρων της, Άντζυς Νομικού και Βάσιας Τζοτζοπούλου πριν από λίγες μέρες και τώρα ήρθε η ώρα για την πρώτη ανάρτηση της ίδιας της νύφης, η οποία θέλησε να ευχαριστήσει με αυτό τον τρόπο όλο τον κόσμο που της ευχήθηκε για τον γάμο της.

Ιδού και σημειώνουμε ότι το απίθανο τσάρλεστον νυφικό της Παναγιώτας Βλαντή είναι δημιουργίας μίας εκ των κουμπάρων της, της σχεδιάστριας μόδας, Βάσιας Τζοτζοπούλου.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ίδια είχε αποκαλύψει πως βρίσκεται σε σχέση εδώ και δύο χρόνια. "Μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν παλέψει στη ζωή τους, που έχουν κατακτήσει πράγματα και ταυτόχρονα είναι απλοί και σεμνοί. Έναν τέτοιο άντρα θα ήθελα", είχε πει η ίδια, συμπληρώνοντας έχει ήδη σχέση με έναν τέτοιο άνθρωπο και πως δεν έχει λόγο να το κρύψει. "Ο άνθρωπος αυτός είναι εκτός του δικού μου χώρου και δεν έχω λόγο να κρύβομαι. Έχω μια ωραία σχέση μ’ έναν τέτοιο άνθρωπο, ο οποίος δε θέλει να μιλάω πολύ για τη σχέση μας", είχε πει η ηθοποιός που πριν από μερικούς μήνες μίλησε δημόσια για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη πάτησε τον σύνδεσμο.