Άκης Πετρετζίκης: Οι πρώτες διακοπές με τον υιό, η κούκλα σύντροφός του και οι απίστευτοι κοιλιακοί του [photos]

30.08.2021
Άκης Πετρετζίκης: Οι πρώτες διακοπές με τον υιό, η κούκλα σύντροφός του και οι απίστευτοι κοιλιακοί του [photos]
Οι εικόνες που μοιράστηκε ο έλληνας σεφ συζητήθηκαν πολύ.

Τις πρώτες διακοπές με τον γιο του έκανε ο Άκης Πετρετζίκης και θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Προφανώς, τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, δεν ήταν προετοιμασμένοι για αυτό που βίωσαν. Σίγουρα το απόλαυσαν όμως... Μία ανάρτηση με την "καλή" του και πολλές ιστορίες με φίλους στην πισίνα μοιράστηκε ο πρώτος έλληνας Master Chef και συζητήθηκε πολύ, αφενός για το πόσο όμορφη είναι η Κωνσταντίνα, αφετέρου για το καλογυμασμένο σώμα του. "Φέτες" ο Άκης. Εύγε!!!

«Καλό χειμώνα από εμάς. 🥰🥰🥰 Πρώτες μας διακοπές με τον μικρό…
Του πήραμε γυαλάκια, μαγιουδάκι κ μία μικρή φουσκωτή πισινούλα… πού να ξέραμε… Μας γλέντησε κανονικά το τσουρεκάκι μας! Από αύριο δουλειά και 1 του μήνα ανοίγουμε τα μαγαζάκια μας @kitchenlab_official και @burger_ap. Εύχομαι αυτός ο χειμώνας να είναι καλύτερος 😎», γράφει ο Άκης Πετρετζίκης και ιδού η φωτογραφία που μοιράστηκε στο timeline του με την αγαπημένη του να έχει αυτό το σώμα, ενάμιση μήνα μετά τη γέννηση του παιδιού τους!

Όσο για το θέμα των κοιλιακών κ.ο.κ. που λέγαμε, τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Ιδού οι φωτογραφίες του Άκη που μιλούν από μόνες τους.