Κωστής Σαββιδάκης: Ο παπα-Γρηγόρης του Διαφανίου, αγνώριστος, χωρίς μούσι

28.11.2021
Κωστής Σαββιδάκης: Ο παπα-Γρηγόρης του Διαφανίου, αγνώριστος, χωρίς μούσι
Ιδιαίτερα δραστήριος στα social media, ο συμπαθής ηθοποιός μοιράστηκε τρεις φωτογραφίες από το χθες και.... τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε.

Εκτός από "επίσημος paparazzi" στα γυρίσματα της τηλεοπτικής επιτυχίας "Άγριες Μέλισσες" όπου πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια, ο Κωστής Σαββιδάκης μοιράζεται συχνά εικόνες και από την προσωπική του ζωή.

Μία τέτοια περίπτωση ήταν και η τελευταία του ανάρτηση όπου τον βλέπουμε αρκετά χρόνια πριν χωρίς το χαρακτηριστικό του μούσι σε τρεις φωτογραφίες όπου, πραγματικά, είναι αγνώριστος!

Καλεσμένος στην εκπομπή "Πρωινό" πριν από έναν χρόνο, ο Κωστής Σαββιδάκης είχε εξομολογηθεί στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

“Τώρα έχω πάρει 15 κιλά, είμαι 110… Έχω ύψος 1.87. Όταν ήμουν 12-13 είχα πάρει 120 κιλά από το πολύ φαγητό και είχα πάθει παραμόρφωση των οστών. Από το βάρος δεν άντεξαν τα κόκκαλα και άρχισα να περπατάω με τον αστράγαλο -τρεις μήνες στον γύψο και με τα δύο πόδια. Είμαι πολύ του γλυκού, έτρωγα τρεις σοκολατίνες κάθε πρωί.”, είχε εξομολογηθεί τότε.

Στο μεταξύ, οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες" τρέχουν! Ιδού τι να περιμένουμε στο αυριανό (29/11/2021) πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας.

Η Ελένη ενημερώνει τον Λάμπρο για όσα έχουν μάθει. Ο Λάμπρος, πιεσμένος, θέλει ν’ αντιδράσει ο Σαράφης, όμως, τον συμβουλεύει να μην μιλήσει. Ο Σέργιος, έχοντας καταλάβει πως τα τρία κορίτσια προσπαθούν να βοηθήσουν τον Λάμπρο, επιμένει να προσφέρει κι εκείνος τη βοήθειά του. Ο Τόλλιας αναγκάζεται να ζητήσει απ’ τον Ακύλα να σταματήσει τα έργα στο Διαφάνι, ενώ η Μυρσίνη κανονίζει μια συνάντηση με την Αντιγόνη. Η Ρένα δεν είναι τόσο σίγουρη για τα αισθήματα του Νικηφόρου, αφού βλέπει πως ακόμα ενδιαφέρεται για την Ασημίνα. Μια απρόσμενη επίσκεψη στο χωριό θα φέρει τα πάνω κάτω!