Γιώργος Θεοφάνους: «Στο Ηρώδειο μου διαγράψαν και κάποια ονόματα»

20.10.2024
Γιώργος Θεοφάνους: «Στο Ηρώδειο μου διαγράψαν και κάποια ονόματα»
Papadakis Press
Έπεσε «ψαλίδι» στη λίστα των καλεσμένων καλλιτεχνών στη συναυλία του

Το αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιώργος Θεοφάνους μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, πως στη μεγάλη πρόσφατη συναυλία του στο Ηρώδειο δεν του επέτρεψαν να καλέσει όλους τους καλλιτέχνες που είχε σκεφτεί με έναν από τους λόγους να είναι οι ενδυματολογικές τους επιλογές.

-Πρόσφατα έχει γίνει μια μεγάλη κουβέντα για το ποιός ή ποιοί έχουν δικαίωμα να εμφανίζονται στο Ηρώδειο...

«Ρωτάς λάθος άνθρωπο, δεν ξέρω. Εγώ είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους. Την πρώτη φορά που έπαιξα στο Ηρώδειο εσύ μάλλον δεν είχες γεννηθεί. Καταλαβαίνω ότι ο κάθε χώρος οφείλει να προστατεύεται και το ρεπερτόριο που παίζουμε μέσα.

Κι εγώ είχα κάποιους καλεσμένους, δεν ήρθαν όλοι και δεν μπορούσα να πω σε όλους. Να το κάνω χειρότερο… ότι δεν με άφησαν να πω σε όλους . Να το κάνω ακόμα χειρότερο, μου διαγράψαν και κάποια ονόματα. Δεν έχει να κάνει με το έντεχνο, το λαϊκό και το pop.
Έχει να κάνει με πολλά πράγματα, ακόμα και με τον τρόπο που ντύνεται ένας καλλιτέχνης ή ξεντύνεται, ακόμα χειρότερα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο μουσικοσυνθέτης

- Να σας πάω και στο κομμάτι Eurovision που φέτος θα είναι ανοιχτός ο διαγωνισμός

«Μου αρέσει πάρα πολύ εμένα αυτό. Γιατί να μην έχει το δικαίωμα να λάβει μέρος ο οποιοσδήποτε; Υπάρχουν πολλά παιδιά που γράφουν γιατί να μην το κάνουν;»

Τελευταία τροποποίηση στις 20.10.2024 - 15:28