Ο μυστηριώδης εραστής της Έιμι Γουάινχαουζ

05.01.2009
Φορώντας ένα λουλουδιαστό μπικίνι και τα χαρακτηριστικά της σκουλαρίκια-κρίκους η Έιμι Γουάινχαουζ εθεάθη σε τρυφερούς εναγκαλισμούς με άγνωστο στην παραλία της Σάντα Λουτσία, όπου περνάει τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς.

Φορώντας ένα λουλουδιαστό μπικίνι και τα χαρακτηριστικά της σκουλαρίκια-κρίκους, η Έιμι Γουάινχαουζ, φαίνεται να διαψεύδει έμπρακτα τα τελευταία δημοσιεύματα που την ήθελαν να επιστρέφει στον συζυγό της, καθώς εθεάθη σε τρυφερούς εναγκαλισμούς με άγνωστο στην παραλία της Σάντα Λουτσία, όπου περνάει τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς.

Εντελώς ανανεωμένη, χαρούμενη, ελαφρά μαυρισμένη και υγιής, η νεαρή σταρ έδειχνε να απολαμβάνει στο έπακρο την συντροφιά του μυστηριώδους συνοδού της, ο οποίος φαίνεται να είναι απόλυτα διαφορετικός από το είδος των αντρών του γούστου της μέχρι τώρα.

Καλοβαλμένος και αθλητικός, φορώντας μια σκούρα μπλε πετσέτα, ο άγνωστος την αγκάλιαζε τρυφερά απ' τη μέση και έδειχνε κι εκείνος εξίσου απορροφημένος από την Έιμι.

Το γεγονός αυτό δίνει πολλές ελπίδες στους θαυμαστές της δημοφιλούς τραγουδίστριας, ότι σύντομα θα τους συνεπάρει ξανά με την καινούργια δουλειά που ετοιμάζεται να ηχογραφήσει.