Διαζύγιο για τα μάτια νεαρής πολιτικού

10.04.2009
Είναι γοητευτικός και οι κατακτήσεις του στο ασθενές φύλο πολλές. Ο κορυφαίος υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ ξεχωρίζει για το ήθος και τους χαμηλούς τόνους, αλλά και για το γεγονός

Είναι γοητευτικός και οι κατακτήσεις του στο ασθενές φύλο πολλές. Ο κορυφαίος υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ ξεχωρίζει για το ήθος και τους χαμηλούς τόνους, αλλά και για το γεγονός ότι στο ενεργητικό του έχει περισσότερους από ένα γάμους και αρκετές σχέσεις. Τον τελευταίο καιρό δεν έχει μάτια παρά μόνο για μια καυτή ύπαρξη, την οποία γνώρισε στον ίδιο χώρο, μιας και πρόκειται για πασίγνωστη προσωπικότητα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι φήμες για διαζύγιο από την τρίτη γυναίκα του έχουν πυκνώσει το τελευταίο διάστημα, καθώς ο 54χρονος πολιτικός αφιερώνει όλο και περισσότερο χρόνο στην εκλεκτή της καρδιάς του και απομακρύνεται από τη συζυγική εστία.

«Είναι φουλ ερωτευμένος μαζί της», λένε οι συνεργάτες του και υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια σοβαρή σχέση, που δεν αποκλείεται να επισημοποιηθεί και με γάμο αργότερα, αφού με τις κινήσεις των δύο έχει γίνει γνωστή σε πολλά στελέχη.

Η κυρία, που έχει και αυτή αμέτρητες κατακτήσεις, έχει διακριθεί στη μέχρι τώρα πορεία της κάνοντας προσεκτικά και πολύ αξιόλογα βήματα. Έχει κερδίσει όχι μόνο τους πολίτες, αλλά και τους συναγωνιστές της και θεωρείται από τα πολύ υποσχόμενα πρόσωπα, που θα μπορέσουν να στηρίξουν το όραμα μιας κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα για το ελληνικό κοινοβούλιο.

Έχοντας έρεισμα στους ψηφοφόρους λόγω της αναγνωρισιμότητάς της, επιδιώκει την εδραίωσή της στη βάση του κομματικού μηχανισμού.

Σ’ αυτό τη βοηθάει πολύ ο αγαπημένος της, που είναι από τα πιο αγαπητά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και έχει κερδίσει δημοφιλία με την επιτυχημένη θητεία του σε διάφορα υπουργεία.

Φυσικά, τη σχέση αυτή δεν βλέπουν με καλό μάτι οι πολιτικοί αντίζηλοι και των δύο, που πιστεύουν ότι το ζευγάρι ενωμένο είναι ανίκητο και ότι μαζί θα σαρώσουν στις επερχόμενες εκλογές, όποτε αυτές γίνουν.

Αυτοί ήταν που έβαλαν και καλοθελητές να... σφυρίξουν στη σύζυγο του πρώην υπουργού την αρχικά παράνομη σχέση και δυναμίτισαν την κρίση στο γάμο του.

Ντόμπρος και ειλικρινής όμως εκείνος παραδέχθηκε αμέσως τη σχέση του και ξεκαθάρισε τα πράγματα, κάτι που η 35άχρονη ερωτική του σύντροφος δεν είχε τολμήσει να ονειρευτεί.

Τώρα ανεμπόδιστοι και οι δύο - εκείνη είναι ανύπαντρη - μπορούν να συνεχίσουν τον πολιτικό τους αγώνα, έχοντας ήδη κερδίσει μια μεγάλη μάχη στο πεδίο της προσωπικής τους ευτυχίας.