Η Λίντσεϊ φλερτάρει ξανά με όπλα

15.07.2010
Το όνομα της Λίντσει Λόχαν (Linsay Lohan) το βλέπεις συνέχεια αυτές τις μέρες στην κατηγορία των άσχημων ειδήσεων αλλά ευτυχώς δεν είναι μόνο αυτό. Μ’ όλα αυτά έχουμε ξεχάσει ότι συμμετέχει και σε ταινίες και ειδικά σε κάποιες που θα τις βάλουμε στο ντουλάπι των καλτ από πολύ νωρίς.

Το όνομα της Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) το βλέπεις συνέχεια αυτές τις μέρες στην κατηγορία των άσχημων ειδήσεων αλλά ευτυχώς δεν είναι μόνο αυτό. Μ’ όλα αυτά έχουμε ξεχάσει ότι συμμετέχει και σε ταινίες και ειδικά σε κάποιες που θα τις βάλουμε στο ντουλάπι των καλτ από πολύ νωρίς. Ο κολλητός του Κουέντιν Ταραντίνο(Quentin Tarantino), Ρομπερτ Ροντρίγκεζ (Robert Rodriguez) βγάζει τον επικίνδυνο Μεξικάνο του "Machete" βόλτα και όλες οι κοπέλες είναι σ' επιφυλακή.

Μία απ’ αυτές είναι η δολοφονική καλόγρια Λίντσεϊ και η επίσημη φωτογραφία που κυκλοφόρησε με την ηρωίδα της μας θυμίζει ότι έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τα όπλα. Δεν σοκάρει μόνο με τις καταχρήσεις της αλλά και με κινηματογραφικά πόστερ και φωτογραφήσεις όπως αυτή, για να διατηρεί έτσι το ενδιαφέρον και να κρατάει τα φώτα πάνω της ακόμα κι αν την κάψουν.

Στη μία φωτογραφία η Λίντσει εμφανίζεται να γλύφει ένα όπλο και στην άλλη φοράει απλά τα εσώρουχα της και είναι καλυμμένη με αίμα. Ο χαρακτήρας που παίζει στην ταινία λέγεται The sister κι έχει φετίχ με τα πιστόλια τα οποία εννοείται δεν τα έχει να τα βλέπει μόνο αλλά τα χρησιμοποιεί αναλόγως. Και συγκεκριμένα σ αυτό το φιλμ που επικεντρώνεται στην εκδίκηση του πρωταγωνιστή Ντάνι Τρέχο(Danny Trejo) , ο οποίος κάνει σπλάτερ όποιον δρόμο κι αν περάσει.

Όμως επειδή αυτή την περίοδο ελάχιστοι ασχολούνται με την καριέρα της Λόχαν,ο σκηνοθέτης την υποστηρίζει λέγοντας "Η Λίντσεϊ δεν διαφέρει από τα κορίτσια της ηλικίας της. Έχει τα ίδια προβλήματα που έχουν αρκετές κοπέλες αλλά η διαφορα είναι εότι έχει πάνω της όλα τα βλέμματα του κόσμου συνέχεια. Έχω δει άλλα κορίτσια να τα σέρνουν έξω από κλαμπ σε χάλια κατάσταση αλλά κανείς δεν δίνει σημασία".

Επιμέλεια: Κική Παπαδοπούλου