Η Τζέσικα Σίμπσον μοστράρει τον καλό της

03.08.2010
Η πολυτάλαντη Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson ) αποφάσισε να παρουσιάσει τον αγαπημένο της! Για να ενημερώσει όλο το ντουνιά πως δεν είναι πλέον "μπακούρι", η 30χρονη Σίμπσον έβαλε φάτσα φόρα στο "Twitter" φωτογραφία -φωτιά στην οποία δίνει φιλάκι ναζιάρικο στο νυν αγόρι της.

Η πολυτάλαντη Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson ) αποφάσισε να παρουσιάσει τον αγαπημένο της!

Για να ενημερώσει όλο το ντουνιά πως δεν είναι πλέον "μπακούρι" (υπήρχαν κάποιοι που δεν πίστευαν τις φήμες πως βρέθηκε κάποιος να την θέλει), η 30χρονη Σίμπσον έβαλε φάτσα φόρα στο "Twitter" φωτογραφία -φωτιά στην οποία δίνει φιλάκι ναζιάρικο στο νυν αγόρι της.

Ο νέος σύντροφος της σέξι Τζέσικα ακούει στο όνομα Έρικ Τζόνσον (Eric Johnson) και είναι πρώην ποδοσφαιριστής και νυν ατζέντης!

Το ζευγάρι μετρά μερικούς μήνες σχέσης -υποτίθεται πως βγαίνουν μυστικά μαζί από τον Μάιο- και δεν είναι η πρώτη φορα που φωτογραφίζονται μαζί αφού ο 30χρονος Έρικ ήταν μαζί με την Σίμπσον και τον περασμένο Ιούλιο που γιόρτασε και τα τριακοστά γενέθλιά της!

Η ίδια η Σίμπσον δεν είχε επιβεβαιώσει το δεσμό μέχρι τη στιγμή που ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο προφίλ της!

Την εν λόγω φωτογραφία του ζευγαριού συνόδευε και το σχόλιο της Τζέσικα που ανέφερε πως πιστεύει ότι η συγκεκριμένη πόζα (στην οποία ενώνει τα χείλια της με εκείνα του Έρικ) την κάνει να δείχνει πιο έξυπνη...(!)

"Romance 101 ... getting kissed by my Yalie ... me not lookin' so smart ... :) but YUM!", έγραψε η Τζέσικα όλο χαρά στο "Twitter"!

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "Us Weekly" ο Τζόνσον καθυστερεί επίτηδες ένα διετές επαγγελματικό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια γιατί να παραμείνει στο Λος Άντζελες και στο πλευρό της καυτής Τζέσικα.

Παρά το γεγονός πως βγαίνουν μαζί περίπου 2 μήνες τώρα, ο Τζόνσον φαίνεται πως δεν είναι έτοιμος ν' αποχωριστεί την αγαπημένη του Σίμπσον κι αυτή δείχνει να το χαίρεται. Τουλάχιστον έτσι δεν θα αναφερθεί ξανά στον πρώην της Τζον Μάγιερ και στο πόσο την πλήγωσε!

Για την ιστορία, να τονίσουμε πως ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι τυπικά ακόμα παντρεμένος αφού υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Γενάρη!

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια