Θα κάνει «Πρωινή μελέτη»;

13.08.2009
Ολο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τη Δάφνη Μπόκοτα να επιστρέφει φέτος στη μικρή οθόνη.

Ολο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τη Δάφνη Μπόκοτα να επιστρέφει φέτος στη μικρή οθόνη. Η γνωστή παρουσιάστρια, που το όνομά της συνδέθηκε με τη Eurovision, προτιμά να μη μιλάει ανοιχτά ακόμη για τις εξελίξεις στα επαγγελματικά της, αφού θέλει να σκεφτεί πολύ προσεκτικά ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.

Αν και αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε διακοπές, οι συζητήσεις γύρω από το όνομά της είναι έντονες στα δημοσιογραφικά γραφεία. Οι τελευταίες φήμες τη θέλουν να εντάσσεται από τη νέα τηλεοπτική χρονιά στο πάνελ της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη «Πρωινή μελέτη».

Η αποχή της από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια ήταν μια απόφαση που πήρε η ίδια, καθώς είχε μεγάλη ανάγκη να ξεκουραστεί και να ξεφύγει από το άγχος και την πίεση της δουλειάς. Φέτος, όμως, όλα δείχνουν ότι θα είναι η χρονιά της επιστροφής της, αφού, πέρα από το Star, και άλλα κανάλια τη διεκδικούν και θέλουν να συνεργαστεί μαζί τους, καθώς, πέρα από καλή παρουσία, διαθέτει και μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση, κάτι που θεωρείται το μεγάλο της ατού.

Η ίδια, βέβαια, θέλει να αποφασίζει με μεγάλη προσοχή τις κινήσεις στα επαγγελματικά της, και έτσι, έπειτα από κάποιες συζητήσεις που έγιναν με παράγοντες και κανάλια, ζήτησε πίστωση χρόνου μέχρι να πάρει τις τελικές αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι.