Το απαγορευμένο βίντεο της Πάμελα ΄Αντερσον!

10.09.2009
Θύμα της λογοκρισίας έπεσε η η σέξι Πάμελα Άντερσον (Pamela Aderson) από τα αμερικανικά αεροδρόμια, εξαιτίας φιλοζωϊκού τηλεοπτικού σποτ!

Θύμα της λογοκρισίας έπεσε η η σέξι Πάμελα Άντερσον (Pamela Aderson) από τα αμερικανικά αεροδρόμια, εξαιτίας φιλοζωϊκού τηλεοπτικού σποτ!

To πρώην κουνελάκι του Playboy, πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό της φιλοζωικής οργάνωσης PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), οι υπεύθυνοι όμως των αεροδρομίων το βρήκαν πολύ τολμηρό και το έκοψαν!

"Έθαψαν την διαφήμιση γιατί θεώρησαν ότι εμπεριέχει σκηνές ακατάλληλες για τα παιδιά", δήλωσε εκνευρισμένος ο εκπρόσωπος της PETA.

Στο επίμαχο διαφημιστικό η Πάμελα εμφανίζεται ντυμένη σαν φρουρός ασφάλειας του αεροδρομίου που γδύνει και συλλαμβάνει όσους επιβάτες φοράνε δερμάτινα, γούνες και οποιοδήποτε είδος ζωϊκής προέλευσης.

Η προβολή του σκανδαλιστικού σποτ είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου, στο αεροδρόμιο της Νέα Υόρκης, ως αντιπερισπασμός στην "Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης" που ξεκινάει σήμερα.

"Είμαι αντίθετη με τους οίκους μόδας που χρησιμοποιούν γούνα. Είναι βάρβαρο αυτό που γίνεται. Αν ήξερε ο κόσμος σε τι μαρτύρια υποβάλλονται αυτά τα ζώα, δεν θα φορούσαν ποτέ τέτοια δερμάτινα και γούνες. Θα συνεχίσω τον αγώνα μου για την προστασία των ζώων", δήλωσε απογοητευμένη η 42χρονη Πάμελα από τη λογοκρισία του σποτ.

Οι υπεύθυνοι των αεροδρομίων θέλοντας να εξευμενίσουν τους φιλόζωους διαβεβαίωσαν την PETA ότι θα φροντίσουν να συμπεριλάβουν το διαφημιστικό τους στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα που προβάλλεται εν ώρα πτήσης.

Για να αποκτήσετε προσωπική άποψη για το κατά πόσο θα έπρεπε ή όχι να κοπεί το συγκεκριμένο διαφημιστικό, απλά πατήστε το play στο βίντεο που ακολουθεί.