Έρχεται το βιβλίο που καίει τους Μπραντζελίνα

30.10.2009
Πρώτη Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει τελικά το βιβλίο "Brangelina Exposed" συγγραφέα Ίαν Χάλπεριν (Ιan Halperin). Πρόκειται για μια έκδοση που καίει το ζεύγος Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, αφού περιέχει καυτές λεπτομέρειες για τη ζωή του ζευγαριού από την γνωριμία του μέχρι σήμερα.

Πρώτη Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει τελικά το βιβλίο "Brangelina Exposed" συγγραφέα Ίαν Χάλπεριν (Ιan Halperin). Πρόκειται για μια έκδοση που καίει το ζεύγος Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie), αφού περιέχει καυτές λεπτομέρειες για τη ζωή του ζευγαριού από την γνωριμία του μέχρι σήμερα.

Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος που υπογράφει το "Brangelina Exposed", υποστηρίζει ότι χάρη στις έμπιστες πηγές του έχει καταφέρει να συγκεντρώσει όλες εκείνες τις πικάντικες λεπτομέρειες για τη ζωή του διάσημου ζευγαριού. Σύμφωνα με τον Χάλπεριν, οι Μπαντζελίνα έχουν παραπλανήσει την κοινή γνώμη που θεωρεί ότι ζουν μια ζωή παραμυθένια και χλιδάτη ενώ στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Μια από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις του βιβλίου, φαίνεται πως είναι η πραγματική αιτία χωρισμού του 45χρονου Μπραντ Πιτ από την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και τορόλο που έπαιξε η 34χρονη Αντζελίνα αλλά και την περιπετειώδη σχέση της Τζολί με τον πατέρα της και διάσημο ηθοποιό Γιον Βόιτ (Jon Voight).

Οι λεπτομέρειες για τη ζωή της Αντζελίνα δεν θα περιορίζονται στην πολυτάραχη σχέση με τον Βόιτ αλλά περιλαμβάνουν και τη μάχη της ηθοποιού με την ηρωίνη, της τάσεις αυτοκτονίας που είχε και τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητες και εμμονές της.

Στο δελτίο τύπου που εστάλη για το νέο βιβλίο - φωτιά για τους Μπραντζελίνα , γίνεται λόγος και για έναν άνθρωπο- κλειδί που βοήθησε την Τζολί στην μεταμόρφωσή της σε Πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών και στοργική πολύτεκνη μητέρα.

Πάντως, κατά τον Χάλπεριν, αυτό το μοντέλο ζωής με τα πολλά παιδιά και τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες που έχει καθιερώσει η Αντζελίνα, την φέρνει σε σύγκρουση και ρήξη με τον Μπραντ και είναι πιθανό να προκαλέσει το χωρισμό τους σε μερικά χρόνια.

Το ζευγάρι δεν προβεί σε κάποια δήλωση για το βιβλίο "Brangelina Exposed", ενώ αξίζει νασημειωθει ότι ο συγγραφέας του είναι εκείνος που έγραψε και το μπεστ σέλερ βιβλίο "Unmasked: The Final Years of Michael Jackson" που αφορά στους λόγους που προκάλεσαν το θάνατο του Βασιλιά της Ποπ Μάικλ Τζάκσον ( Michael Jackson).