Το δώρο στην Βίσση, η αντίδραση της Αννίτας

17.11.2009
Με ένα μεγάλο δώρο «σφραγίστηκε» η συμφιλίωση της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα.

Με ένα μεγάλο δώρο «σφραγίστηκε» η συμφιλίωση της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα. Οι δυο τους μάλλον θα ξανασυνεργαστούν, καθώς ο Νίκος έκανε δώρο στην Άννα ένα τραγούδι που είχε γράψει γι’ αυτήν πριν από 20 χρόνια, αλλά δεν της το είχε δώσει ποτέ.

Οι στίχοι του «κρυμμένου» τραγουδιού θα παραμείνουν οι ίδιοι, αλλά η μουσική θα αλλάξει, ώστε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του σήμερα, καθώς είναι πιθανό να συμπεριληφθεί στην επόμενη δισκογραφική δουλειά της Άννας. Η κόρη τους Σοφία μαζί με τον πατέρα της, το σύντροφό της, Θανάση Πανουργιά, αλλά και τον επιχειρηματία Κώστα Δροσόπουλο παρακολούθησαν την πρεμιέρα της απόλυτης Ελληνίδας σταρ. Ανάμεσά τους, όμως, δεν ήταν η Αννίτα Πάνια...

Πώς αντέδρασε η Αννίτα;
Πολλοί θεώρησαν ότι ήταν μια καλή ευκαιρία η Αννίτα να συνοδέψει το σύζυγό της στο «Αθηνών Αρένα», ώστε να κλείσουν κάποια στόματα που τους θέλουν να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους το τελευταίο διάστημα. Κάποιοι λένε πως η Αννίτα δεν συνόδεψε τον Νίκο στο νυχτερινό κέντρο, προκειμένου να κρατήσει το μικρό Ανδρέα αλλά και γιατί το πρόγραμμά της είναι ιδιαίτερα πιεσμένο, λόγω των «Παρατράγουδων». Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν πως μπορεί η Αννίτα να μην έχει κανένα πρόβλημα με την Άννα, αλλά θα ήθελε παράλληλα με τη συμφιλίωση να τακτοποιηθούν και κάποιες εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην ζευγαριού.

Τέλος, υπάρχει και μια τρίτη άποψη, που θέλει την απουσία της Αννίτας να συνδέεται μεν με την Άννα Βίσση, αλλά από την άλλη να έχει να κάνει με προσωπικά προβλήματα στη σχέση της με τον Νίκο. Άλλωστε, Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας έχουν πολύ καιρό να κάνουν μαζί κάποια δημόσια εμφάνιση.