Η Lady Gaga δίνει νέα διάσταση στις βάτες...

25.11.2009
Σίγουρα κάθε της εμφάνιση, αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία, αλλά και αυτή τη φορά κατάφερε να μας καταπλήξει. Ο λόγος για την διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga, κατά κόσμον Στέφανι Τζερμανότα (Stefani Germanotta) και την προχτεσινή εμφάνισή της, κατά την υπογραφή αντιτύπων του νέου της cd.
Σίγουρα κάθε της εμφάνιση, αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία, αλλά και αυτή τη φορά κατάφερε να μας καταπλήξει.

Ο λόγος για την διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga, κατά κόσμον Στέφανι Τζερμανότα (Stefani Germanotta) και την προχτεσινή εμφάνισή της, κατά την υπογραφή αντιτύπων του νέου της cd.

Η Lady Gaga έκανε την εμφάνισή της στο κατάστημα "Best Buy" του Λος Άντζελες φορώντας υπερβολικά ψηλές βάτες που θύμιζαν το κοστούμι του Δράκουλα στο καρναβάλι, στυλ που υποστήριζε απόλυτα με το λευκό μέικαπ και το κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη.

Προφανώς, με τις ψηλές και παραγεμισμένες βάτες, ήθελε να στηρίξει απόλυτα το λουκ του τέρατος, αφού το νέο της cd φέρει τον τίτλο "Fame Monster", δηλαδή το "Τέρας της Φήμης".

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η υπογραφή αντιτύπων του νέου της άλμπουμ στους θαυμαστές της που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο κατάστημα.

Και πώς να μην την αγαπούν και να μην την στηρίζουν οι φανς της, αφού η Lady Gaga έστησε ολόκληρο πάρτυ για όσους την τίμησαν και παρήγγειλε πίτσες 1.000 δολαρίων για όσους περίμεναν μέχρι αργά για να την δουν από κοντά.

Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter:

"Στέλνω λίγη πίτσα σε όλα τα μικρά μου τερατάκια που περιμένουν όλη νύχτα για να με δουν στο Best Buy. Ελπίζω να πεινάτε. Φάτε και να ξέρετε σας αγαπώ!"

Η εκκεντρική τραγουδίστρια δεν αρκέστηκε στην υπογραφή αυτογράφων, αλλά τραγούδησε παρέα με τον 40χρονο χιπχοπά Dr Dre κάποια από τα κομμάτια του νέους της άλμπουμ πιστοποιώντας την συνεργασία που θα έχουν στο μέλλον.

Πρόσφατα , η Lady GaGa εξομολογήθηκε ότι από μικρή είχε την τρέλα να ξεχωρίζει από τους πολλούς και έκανα τα πάντα για να διαφέρει ακόμα και στο σχολείο.

Στα Αμερικάνικα Βραβεία Μουσικής που έγιναν πριν λίγες ημέρες, κατάφερε και πάλι να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της φορώντας ένα κορμάκι στο χρώμα του δέρματος, που έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι τραγουδούσε γυμνή μπροστά στο πιάνο που ξέρναγε φωτιές.