Αποσιωπητικά...

23.02.2010
Οσο άλλοι προσφέρουν μουσική παιδεία μέσω τηλεοπτικών σόου, κάποιοι γεμίζουν βιβλία με ποίηση, μουσική και συναισθήματα.

Οσο άλλοι προσφέρουν μουσική παιδεία μέσω τηλεοπτικών σόου, κάποιοι γεμίζουν βιβλία με ποίηση, μουσική και συναισθήματα.

Η νεαρή, αλλά καταξιωμένη στιχουργός Ελεάνα Βραχάλη, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με την πλατινένια φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη, παρουσίασε το βιβλίο της «Αποσιωπητικά» αποσπώντας το θαυμασμό σχεδόν όλης της σύγχρονης «ποιοτικής» μουσικής σκηνής.

Το βιβλίο περιλαμβάνει στίχους, ποιήματα και δοκίμια από την παιδική της ηλικία μέχρι τα τελευταία της τραγούδια. Η απονομή έγινε στην «Τεχνόπολις», η οποία στηρίζει όλο και περισσότερο νέους καλλιτέχνες.

Αν και για την περίπτωση της Βραχάλη το «νέος» αναφέρεται μόνο στην ηλικία, αφού οι επιτυχίες που αναφέρει στο βιβλίο της μονοπωλούν τα charts εδώ και αρκετά χρόνια και έχουν ερμηνευτεί από μεγάλους τραγουδιστές, όπως οι Σάκης Ρουβάς, Δέσποινα Ολυμπίου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Κώστας Μακεδόνας, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Πέτα κ.ά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στην παρουσίαση του βιβλίου παραβρέθηκαν μεγάλοι τραγουδιστές αλλά και πρόσωπα της μουσικής βιομηχανίας. Και φυσικά ποιος άλλος θα στόλιζε μουσικά τη βραδιά; Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ