Αποκαλυπτήρια για τον σκληρό του X Factor

11.03.2010
Τέρμα τα ψέματα για τον αυστηρό κριτή των σόου "Βρετανία έχεις ταλέντο" και "X Factor"! Ύστερα από πολλές φήμες και κουβέντες, ήρθε ο καιρός να παραδεχτεί δημόσια και μάλιστα στο τηλεοπτικό σόου του Τζέι Λένο (Jay Leno) "The Tonight Show", ότι όντως αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του Μεζχάν Χουσέινι (Mezhgan Hussainy).


Τέρμα τα ψέματα για τον αυστηρό κριτή των σόου "Βρετανία έχεις ταλέντο" και "X Factor"! Ύστερα από πολλές φήμες και κουβέντες, ήρθε ο καιρός να παραδεχτεί δημόσια και μάλιστα στο τηλεοπτικό σόου του Τζέι Λένο (Jay Leno) "The Tonight Show", ότι όντως αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του Μεζχάν Χουσέινι (Mezhgan Hussainy).

Αν και με έντονη αμηχανία, ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) κάθισε στον καναπέ του Λένο και απάντησε στις ερωτήσεις του. Έκανε μάλιστα και τον έκπληκτο όταν εντελώς "απρόσμενα" έκανε την εμφάνισή της η αρραβωνιαστικιά του.

Φιλήθηκαν κιόλας, έτσι για τα μάτια του κόσμου! Όμως ήταν τόσο άχρωμο, άοσμο, και όλα τα σχετικά, αυτό το φιλί -από τη δική του τη μεριά δηλαδή- που πραγματικά σε έκανε να αναρωτιέσαι για τη σχέση του με την κάμερα.

Η συνέντευξη, όπως ήταν φυσικό, περιστρέφονταν γύρω από το "φλέγον" ζήτημα. Σε ένα σημείο μάλιστα ο Κάουελ δήλωσε με έμφαση: "Κοκκινίζω" καθώς ο Λένο επέμενε να τον ρωτάει για τη σχέση του.

Ο παρουσιαστής ήθελε να μάθει αν οι φήμες σχετικά με τον αρραβώνα του ήταν αληθινές. Ο πολλά βαρύς Σάιμον τότε, κόμπιασε κάπως και είπε: "Αν είναι αληθινές; Ε, λοιπόν, όντως έχω κάποια στη ζωή μου τώρα, Τζέι, ναι. Και να, πήρα την απόφαση αυτό τον χρόνο να κάνω κάποιον χαρούμενο". Παρά την εμφανή αμηχανία του πάντως, η απόφαση του Κάουελ να εμφανιστεί στο δημοφιλές τηλεοπτικό σόου -και μάλιστα μαζί με την καλή του- δείχνει ότι σκοπεύει πραγματικά να κάνει το όλο ζήτημα δημόσια υπόθεση.

Ο 50χρονος Κάουελ έκανε πρόταση στην Μεζχάν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προσφέροντάς της ένα μονόπετρο αξίας £250.000 (περισσότερα από €274.000).

Όταν όμως ο Λένο προσκάλεσε τη μέλλουσα νύφη να πάει στην παρέα τους (!) ο Σάιμον έκανε ότι δεν τη γνωρίζει, δίνοντάς της μια τυπική χειραψία. Συνεχίζοντας το "παιχνιδάκι" του καλού της, η Μεζχάν του είπε: "Χάρηκα πολύ" και στη συνέχεια φιλήθηκαν τόσο αμήχανα που έμοιαζε σαν να μην είχαν φιληθεί ποτέ ξανά πιο πριν.

Σε ερώτηση του παρουσιαστή για το αν σχεδιάζουν να παντρευτούν το καλοκαίρι, ο Κάουελ είπε πως θέλει έναν γάμο "μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια".

Αυτό πάντως δεν θα είναι το πρώτο στεφάνι για την Χουσέινι, η οποία σε ηλικία 19 χρονών είχε βρεθεί "παγιδευμένη" σε έναν γάμο με έναν έμπορο χαλιών 13 χρόνια μεγαλύτερό της, ο οποίος την αηδίαζε.

Στενές της φίλες ανακαλούν με πόνο και αγωνία την εικόνα της νεαρής Μεζχάν στην εκκλησία με τον πλούσιο -βέβαια- Αχμάντ Σαχ Ζαχίρι (Ahmad Shah Zahiri) το 1988.

Με δύο γονείς μαθηματικούς και καταγωγή από το Αφγανιστάν, η Χουσέινι, 36 χρονών σήμερα, ζούσε φτωχικά σε μια όχι και τόσο σπουδαία γειτονιά του Λος Άντζελες όταν γνώρισε τον Ζαχίρι σε ένα πάρτι.

Ο Ζαχίρι, είπε το ίδιο βράδυ σε φίλους της ότι "αυτό ήταν το κορίτσι που θα παντρευόταν" και άρχισε να βομβαρδίζει την ίδια και τους δικούς της με πανάκριβα δώρα.

Παρά το ότι η ίδια έλεγε ότι δεν ήταν ερωτευμένη μαζί του -αντίθετα, είχε παραδεχτεί ότι την αηδίαζε- και δεν της άρεσε που έπρεπε να παρατήσει το σχολείο για να είναι μαζί του, δεν είχε επιλογή. Η απόφαση είχε παρθεί από άλλους για εκείνη.

Συγγενείς της αναφέρουν για εκείνη την περίοδο ότι η νεαρή Μεζχάν περνούσε ατελείωτες ώρες κλαίγοντας. Ο καινούριος σύζυγός της, την είχε κάνει μάλιστα να σταματήσει στο σχολείο και να δουλέψει ως γραμματέας του.

Ο γάμος αυτός έληξε στα τέλη της δεκαετίας του '90 με τον Ζαχίρι να παρατάει τη Χουσέινι. Εκείνη γύρισε πίσω στους γονείς της και εργάστηκε ως μοντέλο σε καταλόγους για εσώρουχα.

Είχε διάφορες σχέσεις από εκεί και πέρα ενώ βρήκε μια μόνιμη δουλειά ως μακιγιέζ στο πολυκατάστημα Bloomingdale's το 2003. Εκεί ερωτεύτηκε έναν συνάδελφό της με τον οποίο μάλιστα αποφάσισαν να συζήσουν.

Στη συνέχεια έπιασε δουλειά ως μακιγιέζ στο American Idol. Οι απαιτήσεις του σόου την έκαναν να αργοπορεί συχνά πράγμα που δεν άρεσε καθόλου στον τότε καλό της, και έτσι σιγά σιγά, οι δρόμοι τους χώρισαν.

Μία φίλη της Μεζχάν λέει για εκείνο τον πρώτο καιρό: "Ξαφνικά έκανε παρέα με όλους αυτούς τους σταρ και αυτό την έκανε ευτυχισμένη. Μιλούσε συνέχεια για τους διάσημους που γνώριζε στη δουλειά. Στην αρχή δεν ήταν σίγουρη ότι ο Σάιμον ήταν ο τύπος της, αφού μέχρι πρότινος τρελαινόταν για μυώδεις τύπους σαν μοντέλα".

Ο Κάουελ άρχισε να βγαίνει με την Χουσέινι αμέσως μετά τον χωρισμό του από την επί έξι χρόνια αγαπημένη του Τέρι Σέιμουρ (Terri Seymour) τον Νοέμβριο του 2008.

Αρχικά σκεφτόταν ότι δεν είχε καιρό για κανονική σχέση, αλλά έναν χρόνο αργότερα, φάνηκε ότι τα πράγματα είχαν αλλάξει.

Παρά το ότι ήταν ένας από τους πιο διάσημους εργένηδες όλου του κόσμου -ο οποίος μάλιστα είχε κάποτε αφορίσει τον γάμο ως ένα "ξεπερασμένο συμβόλαιο"- περιέγραψε την Μεζχάν ως "τη μία και μοναδική".

Στενοί του φίλοι, αναφέρουν μάλιστα ότι ο Κάουελ μιλάει με τεράστιο ενθουσιασμό ακόμη και για οικογένεια και μάλιστα πολύ σύντομα.

Θυμίζουμε ότι τον τελευταίο καιρό, ο Σάιμον έχει σταθεί με μεγάλο ενδιαφέρον στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η συναδέλφος-κριτής Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) με τις απιστίες του άντρα της Άσλεϊ (Ashley).