Ξενοκοιτάζουν ο Σαρκοζί και η Μπρούνι;

11.03.2010
Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν το πρώτο ζευγάρι της Γαλλίας να αντιμετωπίζει προβλήματα, έχοντας ταυτόχρονα παράλληλες εξωσυζυγικές σχέσεις.



Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν το πρώτο ζευγάρι της Γαλλίας να αντιμετωπίζει προβλήματα, έχοντας ταυτόχρονα παράλληλες εξωσυζυγικές σχέσεις.

Στον Νικολά Σαρκοζί (Nicolas Sarkozy) χρεώνεται μία ιδιαίτερα στενή σχέση με την 40χρονη υπουργό Οικολογίας Σαντάλ Ζουανό (Chantal Jouanno), ενώ στην Κάρλα Μπρούνι (Carla Bruni) μια τρυφερή φιλία που εξελίσσεται διαφορετικά με τον μουσικό Μπενζαμέν Μπιολέ (Benjamin Biolay).

"Ο προεδρικός γάμος παίρνει τις τελευταίες του ανάσες", αναφέρει η γαλλική εφημερίδα "Journal Du Dimanche". "Η Κάρλα Μπρούνι είναι ερωτευμένη με τον Μπενζαμέν Μπιολέ και ο πρόεδρος έχει βρει παρηγοριά στη Σαντάλ Ζουανό", συνεχίζει.

Το γαλλικό μπλογκ suchablog.com αναφέρει ότι η φιλία της πρώτης κυρίας της Γαλλίας με τον 37χρονο μουσικό μετράει πολλά χρόνιά, αλλά ότι τώρα πια "οι δυο τους ζουν ανεπίσημα μαζί στο διαμέρισμα εκείνου στο Παρίσι".

Εκπρόσωπος του Σαρκοζί πάντως δήλωσε ότι δεν έχει απολύτως κανένα σχόλιο επί του θέματος, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που παρόμοιοι ψίθυροι ακούγονται για τον προεδρικό γάμο. Σύμφωνα με την πρόσφατη φημολογία, οι δυο τους κρατιούνται με νύχια και με δόντια σε αυτόν μέχρι το τέλος της θητείας του Σαρκοζί.

Εξάλλου, οι προθέσεις του 42χρονου πρώην μοντέλου και νυν τραγουδίστριας -το όνομα της οποίας έχει συνδεθεί στο παρελθόν με αυτά του Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger), Έρικ Κλάπτον (Eric Clapton) και Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) προτού γνωρίσει τον Γάλλο πολιτικό σε δείπνο και τον παντρευτεί τρεις μόνο μήνες αργότερα- έχουν αμφισβητηθεί επανειλημμένα στο παρελθόν.

Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει το 2007, η Κάρλα είχε δηλώσει ότι "βαριέται τρομερά τη μονογαμία", ενώ λίγο καιρό αργότερα, όταν παντρεύτηκε τον Σαρκοζί, χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως "στυγνή χρυσοθήρας".