(ουέ!) Γύρισε πορνό με τον κολλητό του πρώην συζύγου της!

10.10.2012
Καιρό ακούγαμε για την ερωτική ταινία του εύσωμου παλαιστή-ηθοποιού-σόουμαν Χαλκ Χόγκαν (Hulk Hogan) και ταινία δεν βλέπαμε. Ήγγικεν η ώρα και είδαμε τις πρώτες εικόνες από το sex tape του 59χρονου πλέον Χαλκ στο website Gawker.com. Τα ερωτήματα για τη μελαχρινή παρτενέρ του απαντήθηκαν και οι ειδικοί ("πορνολόγοι") του Χόλιγουντ συμφωνούν πως πρόκειται για τη Χέδερ Κλεμ (Heather Clem), την πρώην σύζυγο του κολλητού φίλου του Χαλκ, του ραδιοφωνικού DJ, Bubba the Love Sponge. Ο δικηγόρος του διάσημου ξανθού παλαιστή δήλωσε ότι ο πελάτης του: « ... δεν ενέκρινε την κινηματογράφηση ούτε τη διανομή του συγκεκριμένου βίντεο... γεγονός που αποτελεί παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής». Η Χέδερ, γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, έχει συγκλονιστεί που το sex tape κυκλοφόρησε δημόσια... αλλά η λεπτομέρεια που έχει πολλή πλάκα είναι ότι το πρόσωπο που στην αρχή του γυρίσματος ακούγεται να λέει «Ξεκινήστε εσείς και άμα με χρειαστείτε θα είμαι στο γραφείο», είναι μάλλον ο πρώην σύζυγος και νυν κερατάς!

Καιρό ακούγαμε για την ερωτική ταινία του εύσωμου παλαιστή-ηθοποιού-σόουμαν Χαλκ Χόγκαν (Hulk Hogan) και ταινία δεν βλέπαμε. Ήγγικεν η ώρα και είδαμε τις πρώτες εικόνες από το sex tape του 59χρονου πλέον Χαλκ στο website Gawker.com. Τα ερωτήματα για τη μελαχρινή παρτενέρ του απαντήθηκαν και οι ειδικοί ("πορνολόγοι") του Χόλιγουντ συμφωνούν πως πρόκειται για τη Χέδερ Κλεμ (Heather Clem), την πρώην σύζυγο του κολλητού φίλου του Χαλκ, του ραδιοφωνικού DJ, Bubba the Love Sponge.

Ο δικηγόρος του διάσημου ξανθού παλαιστή δήλωσε ότι ο πελάτης του: « ... δεν ενέκρινε την κινηματογράφηση ούτε τη διανομή του συγκεκριμένου βίντεο... γεγονός που αποτελεί παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής». Η Χέδερ, γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, έχει συγκλονιστεί που το sex tape κυκλοφόρησε δημόσια... αλλά η λεπτομέρεια που έχει πολλή πλάκα είναι ότι το πρόσωπο που στην αρχή του γυρίσματος ακούγεται να λέει «Ξεκινήστε εσείς και άμα με χρειαστείτε θα είμαι στο γραφείο», είναι μάλλον ο πρώην σύζυγος και νυν κερατάς!