Λίγο πορνό, λίγη θάλασσα και το... κορίτσι της

25.10.2012
Τελευταία την είδαμε στο Celebrity Big Brother της Βρετανίας και μας ανασηκώθηκε το ... φρύδι... από την ευχάριστη έκπληξη! Η 24χρονο μοντέλο είναι μόνιμη γυμνή παρουσία στα περιοδικά FHM, Maxim, Nuts και Loaded... και δικαίως. Η ξανθιά ομορφονιά Σόνια Ντάνικα Θραλ (Sonia Danica-Thrall) μένει μόνιμα στο Λονδίνο, κάνει ιππασία και καβαλάει και μηχανές αγώνων, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της μπορεί να την πετύχετε να παίζει online poker. Για να την κατακτήσει κάποιος αρκεί να της μαγειρέψει λαζάνια με ροζ σαμπάνια, και καλά θα ήταν όλα αυτά να γίνουν στην αγαπημένη της πόλη ... τη Βενετία! Το μοντέλο έχει και μια δίδυμη αδερφή, τη Σοφία, που όμως δεν ασχολείται με το μόντελινγκ (και τι κρίμα!), με την οποία θα άνοιγε κάποτε κομμωτήριο... τελικά την κέρδισαν οι ροζ γραμμές και οι λεσβιακές περιπτύξεις σε τηλεοπτική αναμετάδοση στο Elite TV, που την έκαναν και διάσημη σαν τη δικιά μας Τζούλια Αλεξανδράτου. Για να τη γνωρίσεις καλύτερα κάνε κλικ στα: Ιδού οι πιο σέξι "σπιτωμένες"! Της "σέξι κορμάρας" το πανηγύρι Δυο κορίτσαροι κάνουν πάρτι στο κρεβάτι Κορμιά που μας τα σκάνε

Τελευταία την είδαμε στο Celebrity Big Brother της Βρετανίας και μας ανασηκώθηκε το ... φρύδι... από την ευχάριστη έκπληξη! Η 24χρονο μοντέλο είναι μόνιμη γυμνή παρουσία στα περιοδικά FHM, Maxim, Nuts και Loaded... και δικαίως.

Η ξανθιά ομορφονιά Σόνια Ντάνικα Θραλ (Sonia Danica-Thrall) μένει μόνιμα στο Λονδίνο, κάνει ιππασία και καβαλάει και μηχανές αγώνων, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της μπορεί να την πετύχετε να παίζει online poker. Για να την κατακτήσει κάποιος αρκεί να της μαγειρέψει λαζάνια με ροζ σαμπάνια, και καλά θα ήταν όλα αυτά να γίνουν στην αγαπημένη της πόλη ... τη Βενετία!

Το μοντέλο έχει και μια δίδυμη αδερφή, τη Σοφία, που όμως δεν ασχολείται με το μόντελινγκ (και τι κρίμα!), με την οποία θα άνοιγε κάποτε κομμωτήριο... τελικά την κέρδισαν οι ροζ γραμμές και οι λεσβιακές περιπτύξεις σε τηλεοπτική αναμετάδοση στο Elite TV, που την έκαναν και διάσημη σαν τη δικιά μας Τζούλια Αλεξανδράτου.

Για να τη γνωρίσεις καλύτερα κάνε κλικ στα:


Ιδού οι πιο σέξι "σπιτωμένες"!


Της "σέξι κορμάρας" το πανηγύρι

Δυο κορίτσαροι κάνουν πάρτι στο κρεβάτι

Κορμιά που μας τα σκάνε