Παρέλαση με τις... αδερφές

26.10.2012
Υπάρχουν άντρες που λατρεύουν τις αδερφές Κρούπα... τόσο πολύ που θα κάθονταν σούζα μπροστά τους, ως και παρέλαση θα έκαναν για τα όμορφά τους μάτια. Πιο γνωστή από τις δύο είναι η Τζοάνα Κρούπα (Joanna Krupa), η οποία πρόσφατα μάς έδειξε Πώς πλένει μια ξανθιά τη Φεράρι της. Η 32χρονη Αμερικανο-Πολωνή με το χαϊδευτικό Τζο-Τζο, παρουσιάστρια του πολωνικού Next Top Model, δεν κάνει άλλη δουλειά από το να εξιτάρει τον ανδρικό πληθυσμό με τις σέξι φωτογραφήσεις της. Η Τζο-Τζο συχνά φωτογραφίζεται με την αδερφή της, η οποία ωστόσο δεν φαίνεται να τρελαίνεται για τη δημοσιότητα ... Η Τζοάνα Κρούπα είναι και ηθοποιός και πρόσφατα εντάχθηκε στο δυναμικό της τηλεοπτικής σειράς Real Housewives Miami.

Υπάρχουν άντρες που λατρεύουν τις αδερφές Κρούπα... τόσο πολύ που θα κάθονταν σούζα μπροστά τους, ως και παρέλαση θα έκαναν για τα όμορφά τους μάτια. Πιο γνωστή από τις δύο είναι η Τζοάνα Κρούπα (Joanna Krupa), η οποία πρόσφατα μάς έδειξε Πώς πλένει μια ξανθιά τη Φεράρι της.

Η 32χρονη Αμερικανο-Πολωνή με το χαϊδευτικό Τζο-Τζο, παρουσιάστρια του πολωνικού Next Top Model, δεν κάνει άλλη δουλειά από το να εξιτάρει τον ανδρικό πληθυσμό με τις σέξι φωτογραφήσεις της.

Η Τζο-Τζο συχνά φωτογραφίζεται με την αδερφή της, η οποία ωστόσο δεν φαίνεται να τρελαίνεται για τη δημοσιότητα ... Η Τζοάνα Κρούπα είναι και ηθοποιός και πρόσφατα εντάχθηκε στο δυναμικό της τηλεοπτικής σειράς Real Housewives Miami.