Η κόρη του Τζάγκερ ζηλεύει την 56χρονη μαμά της!

30.10.2012
Είναι σίγουρα το στάιλινγκ, αλλά η ομοιότητα υπάρχει! Η νεότερη κόρη της Τζέρι Χολ (Jerry Hall) και του γερόλυκου της ροκ, Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger), Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ (Georgia May Jagger), φωτογραφήθηκε στο περιοδικό Glamour, αναπαριστώντας παλιότερη φωτογράφηση της μητέρας της. Η κλασική πόζα της βετεράνου Τζέρι Χολ, το 1993, λίγες διαφορές έχει από την πόζα της 20χρονης Τζόρτζια, η οποία είναι φανερό ότι έχει κληρονομήσει την ομορφιά της μητέρας της και το ύφος πολλών καρδιναλίων του ροκά Rolling Stones μπαμπά της. Η μικρή αποκάλυψε ότι ζηλεύει την 56χρονη μαμά της για τα καλοσχηματισμένα φρύδια της... είναι το στοιχείο που θα επιθυμούσε να έχει κληρονομήσει. Η Τζόρτζια χαράσσει τη δική της πορεία στο χώρο της μόδας με απανωτές καμπάνιες ρούχων, σέξι φωτογραφήσεις και πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Και παρότι γεννήθηκε το 1992 έχει καταφέρει ήδη να διαθέτει ένα «μάχιμο» σεξαπίλ, κάτι που άλλες γυναίκες χρειάζονται χρόνια για να το αποκτήσουν. Είναι ξανθιά, έχει σαρκώδη χείλη (από πού το κληρονόμησε αυτό άραγε;) και το χαρακτηριστικό σέξι κενό ανάμεσα στα δύο μπροστινά της δόντια, που πολλοί θεωρούν σημάδι καλοτυχίας. Το πρώτο εξώφυλλο που έκανε ήταν για το αγγλικό περιοδικό «i-D». Aπό τότε μεσολάβησαν πολλές καμπάνιες, αλλά και δημοσιεύματα για τα κατορθώματά της στη Vogue (από τη ρωσική μέχρι τη βρετανική). Το αμερικανικό Harper's Bazaar της απέδωσε τον τίτλο «Βασίλισσα της μόδας», ενώ έχει πάρει τον τίτλο «Μοντέλο της Χρονιάς 2009», όταν ήταν μόλις 17 ετών. Το αγαπημένο της κομμάτι είναι το "Sympathy for the Devil"... είπατε κάτι;

Είναι σίγουρα το στάιλινγκ, αλλά η ομοιότητα υπάρχει! Η νεότερη κόρη της Τζέρι Χολ (Jerry Hall) και του γερόλυκου της ροκ, Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger), Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ (Georgia May Jagger), φωτογραφήθηκε στο περιοδικό Glamour, αναπαριστώντας παλιότερη φωτογράφηση της μητέρας της.

Η κλασική πόζα της βετεράνου Τζέρι Χολ, το 1993, λίγες διαφορές έχει από την πόζα της 20χρονης Τζόρτζια, η οποία είναι φανερό ότι έχει κληρονομήσει την ομορφιά της μητέρας της και το ύφος πολλών καρδιναλίων του ροκά Rolling Stones μπαμπά της. Η μικρή αποκάλυψε ότι ζηλεύει την 56χρονη μαμά της για τα καλοσχηματισμένα φρύδια της... είναι το στοιχείο που θα επιθυμούσε να έχει κληρονομήσει.

Η Τζόρτζια χαράσσει τη δική της πορεία στο χώρο της μόδας με απανωτές καμπάνιες ρούχων, σέξι φωτογραφήσεις και πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Και παρότι γεννήθηκε το 1992 έχει καταφέρει ήδη να διαθέτει ένα «μάχιμο» σεξαπίλ, κάτι που άλλες γυναίκες χρειάζονται χρόνια για να το αποκτήσουν.

Είναι ξανθιά, έχει σαρκώδη χείλη (από πού το κληρονόμησε αυτό άραγε;) και το χαρακτηριστικό σέξι κενό ανάμεσα στα δύο μπροστινά της δόντια, που πολλοί θεωρούν σημάδι καλοτυχίας. Το πρώτο εξώφυλλο που έκανε ήταν για το αγγλικό περιοδικό «i-D». Aπό τότε μεσολάβησαν πολλές καμπάνιες, αλλά και δημοσιεύματα για τα κατορθώματά της στη Vogue (από τη ρωσική μέχρι τη βρετανική).

Το αμερικανικό Harper's Bazaar της απέδωσε τον τίτλο «Βασίλισσα της μόδας», ενώ έχει πάρει τον τίτλο «Μοντέλο της Χρονιάς 2009», όταν ήταν μόλις 17 ετών.

Το αγαπημένο της κομμάτι είναι το "Sympathy for the Devil"... είπατε κάτι;

Χ.Τ.