My name is Σωτηροπούλου, Τόνια Σωτηροπούλου!

02.11.2012
Είναι ένα κορίτσι απλό, με χιούμορ και έμφυτη γοητεία. Η μελαχρινή Ελληνίδα καλλονή Τόνια Σωτηροπούλου (Tonia Sotiropoulou), μοντέλο και ηθοποιός, κάνει ένα σέξι πέρασμα από το... κρεβάτι του διάσημου Πράκτορα 007, Τζέιμς Μποντ, στη νέα ταινία «Skyfall». Η 24χρονη Τόνια είναι απλά πανέμορφη ... Στην καριέρα της που φαίνεται να απογειώνεται, πρώτος σταθμός ήταν το Βερολίνο και κατόπιν το Λονδίνο, όπου ζει και εργάζεται σήμερα. Τι άλλα γνωρίζουμε για την όμορφη Τόνια; Έκανε «ένα πέρασμα» από τις σειρές «Αληθινοί Έρωτες», «Χρυσά Κορίτσια», « Σε είδα», «Λούφα και παραλλαγή». Συμπρωταγωνιστεί με τον βραβευμένο ως καλύτερο Βρετανό ηθοποιό, Τόμπι Τζόουνς (Toby Jones) στο θρίλερ «Berberian Sound Studio» και είναι το πρόσωπο (ή μάλλον το στόμα) της ιταλικής mentos, «virgosol», η διαφήμιση της οποίας παίχτηκε σε Ιταλία, Γερμανία και Γαλλία. Το γνωστό κινηματογραφικό website IMDB.com ψήφισε την Τόνια μας στην τέταρτη θέση στη λίστα εξωτικών καλλονών της μεγάλης οθόνης. Η Τόνια έχει επίσης υποδυθεί την Παναγία στην ψηφιακή εγκατάσταση «NATIVITY» της Μάρθα Φάινς (Martha Fiennes), αδελφής των Ραλφ και Τζόζεφ Φάινς. Το project προβλήθηκε στο Covent Garden του Λονδίνου για δύο μήνες. Διαβάστε επίσης: Τόνια Σωτηροπούλου: Το ένα λεπτό μου με τον 007

Είναι ένα κορίτσι απλό, με χιούμορ και έμφυτη γοητεία. Η μελαχρινή Ελληνίδα καλλονή Τόνια Σωτηροπούλου (Tonia Sotiropoulou), μοντέλο και ηθοποιός, κάνει ένα σέξι πέρασμα από το... κρεβάτι του διάσημου Πράκτορα 007, Τζέιμς Μποντ, στη νέα ταινία «Skyfall». Η 24χρονη Τόνια είναι απλά πανέμορφη ...

Στην καριέρα της που φαίνεται να απογειώνεται, πρώτος σταθμός ήταν το Βερολίνο και κατόπιν το Λονδίνο, όπου ζει και εργάζεται σήμερα.

Τι άλλα γνωρίζουμε για την όμορφη Τόνια; Έκανε «ένα πέρασμα» από τις σειρές «Αληθινοί Έρωτες», «Χρυσά Κορίτσια», « Σε είδα», «Λούφα και παραλλαγή». Συμπρωταγωνιστεί με τον βραβευμένο ως καλύτερο Βρετανό ηθοποιό, Τόμπι Τζόουνς (Toby Jones) στο θρίλερ «Berberian Sound Studio» και είναι το πρόσωπο (ή μάλλον το στόμα) της ιταλικής mentos, «virgosol», η διαφήμιση της οποίας παίχτηκε σε Ιταλία, Γερμανία και Γαλλία.

Το γνωστό κινηματογραφικό website IMDB.com ψήφισε την Τόνια μας στην τέταρτη θέση στη λίστα εξωτικών καλλονών της μεγάλης οθόνης. Η Τόνια έχει επίσης υποδυθεί την Παναγία στην ψηφιακή εγκατάσταση «NATIVITY» της Μάρθα Φάινς (Martha Fiennes), αδελφής των Ραλφ και Τζόζεφ Φάινς. Το project προβλήθηκε στο Covent Garden του Λονδίνου για δύο μήνες.