Η καυτή Τζένιφερ Λόρενς σαρώνει στο διάβα της!

25.02.2013
Είναι μόλις 22 χρόνων και έχει όλο τον κόσμο στα πόδια της! Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόρενς που όχι μόνο φιγουράρει στις λίστες ανδρικών περιοδικών ως η πιο σέξι και ποθητή παρουσία, αλλά ήδη έχει στη συλλογή της ένα ολόχρυσο αγαλματίδιο Α’ Γυναικείου Ρόλου του θείου Οσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία «Οδηγός Αισιοδοξίας» (Silver Linings Playbook). Αναμφισβήτητα η κοπέλα αυτή αποτελεί μία από τις πιο καυτές παρουσίες του 2013, καθώς αποδεικνύει περίτρανα πως εκτός από φυσικά προσόντα, διαθέτει και άφθονο υποκριτικό ταλέντο! Η Τζένιφερ Λόρενς γεννήθηκε τον Δεκαπενταύγουστο του 1990 στο Λούισβιλ του Κεντάκι . Από πολύ μικρή ήθελε διακαώς να ασχοληθεί με την υποκριτική και γι΄αυτό στα 14 της άρχισε να πιέζει τους γονείς της να την βοηθήσουν όσο μπορούν και να της βρουν ατζέντη στην Νέα Υόρκη. Το παράδοξο είναι πως – όπως διαβάζουμε στην Wikipedia- ποτέ της δεν έκανε μαθήματα υποκριτικής ούτε έχει φοιτήσει σε κάποια σχολή. Σήμερα κατοικεί στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια και διατηρεί από το 2011 δεσμό με τον συνομήλικο συνάδελφό της, Νίκολας Χάουλτ (Nicholas Hoult) με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «X-Men: First Class». Γενικώς φροντίζει να κρατά την προσωπική της ζωή σε χαμηλούς τόνους, δηλώνει πως η υποκριτική είναι η ίδια της η ζωή, δουλεύει πολύ πολύ σκληρά, ενώ στο μέλλον θα ήθελε να ασχοληθεί και με τη σκηνοθεσία. Αγαπημένοι της ηθοποιοί; η Μέριλ Στριπ, ο Τζεφ Μπρίτζες, η Κέιτ Μπλάνσετ και η Λόρα Λίνεϊ Εκτός από τον «Οδηγό Αισιοδιοξίας», έκλεψε τις εντυπώσεις το 2012 στην ταινία «Αγώνες Πείνας» (Hunger Games). Άλλες ταινίες που έχει παίξει: «Garden party» (2008), «The poker house» (2008), «The burning plain» (2008), «Winter’s bone» (2010), «Like crazy» (2011), «The beaver» (2011), «X-Men: first class» (2011), «Devil you know» (2012).

Είναι μόλις 22 χρόνων και έχει όλο τον κόσμο στα πόδια της! Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόρενς που όχι μόνο φιγουράρει στις λίστες ανδρικών περιοδικών ως η πιο σέξι και ποθητή παρουσία, αλλά ήδη έχει στη συλλογή της ένα ολόχρυσο αγαλματίδιο Α’ Γυναικείου Ρόλου του θείου Οσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία «Οδηγός Αισιοδοξίας» (Silver Linings Playbook). Αναμφισβήτητα η κοπέλα αυτή αποτελεί μία από τις πιο καυτές παρουσίες του 2013, καθώς αποδεικνύει περίτρανα πως εκτός από φυσικά προσόντα, διαθέτει και άφθονο υποκριτικό ταλέντο!
Η Τζένιφερ Λόρενς γεννήθηκε τον Δεκαπενταύγουστο του 1990 στο Λούισβιλ του Κεντάκι . Από πολύ μικρή ήθελε διακαώς να ασχοληθεί με την υποκριτική και γι΄αυτό στα 14 της άρχισε να πιέζει τους γονείς της να την βοηθήσουν όσο μπορούν και να της βρουν ατζέντη στην Νέα Υόρκη. Το παράδοξο είναι πως – όπως διαβάζουμε στην Wikipedia- ποτέ της δεν έκανε μαθήματα υποκριτικής ούτε έχει φοιτήσει σε κάποια σχολή.
Σήμερα κατοικεί στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια και διατηρεί από το 2011 δεσμό με τον συνομήλικο συνάδελφό της, Νίκολας Χάουλτ (Nicholas Hoult) με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «X-Men: First Class». Γενικώς φροντίζει να κρατά την προσωπική της ζωή σε χαμηλούς τόνους, δηλώνει πως η υποκριτική είναι η ίδια της η ζωή, δουλεύει πολύ πολύ σκληρά, ενώ στο μέλλον θα ήθελε να ασχοληθεί και με τη σκηνοθεσία.
Αγαπημένοι της ηθοποιοί; η Μέριλ Στριπ, ο Τζεφ Μπρίτζες, η Κέιτ Μπλάνσετ και η Λόρα Λίνεϊ
Εκτός από τον «Οδηγό Αισιοδιοξίας», έκλεψε τις εντυπώσεις το 2012 στην ταινία «Αγώνες Πείνας» (Hunger Games).
Άλλες ταινίες που έχει παίξει: «Garden party» (2008), «The poker house» (2008), «The burning plain» (2008), «Winter’s bone» (2010), «Like crazy» (2011), «The beaver» (2011), «X-Men: first class» (2011), «Devil you know» (2012).