Η Μόνικα Μπελούτσι γυμνή στην μπανιέρα της

26.02.2013
Η νέα φωτογράφηση της απόλυτης Ιταλίδας σταρ Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci) στο ισπανικό Vanity Fair ξυπνά τις αναμνήσεις μας! Η ακόμα σέξι και καλλίγραμμη 48χρονη ηθοποιός και πρώην μοντέλο δήλωσε πρόσφατα ότι μετακομίζει - με τον σύζυγό της Γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ (Vincent Cassel) και τις δύο κόρες της - στο Salvador de Bahia της Βραζιλίας τον ερχόμενο Μάρτιο. «Ερωτεύτηκα τη Βραζιλία 18 χρόνια πριν. Όλα τα μέρη του κόσμου έχουν τα προβλήματά τους αλλά λατρεύω τον τρόπο που εσείς (οι Βραζιλιάνοι) τα αντιμετωπίζετε ... με ποίηση ... Μπορεί σε πέντε χρόνια να γυρίσω στη Ρώμη, την αγαπημένη μου πόλη, όμως τώρα η θέση μου είναι μπροστά από την παραλία, να βλέπω τους ανθρώπους στους δρόμους και να αισθάνομαι την ενέργεια της θάλασσας.» δήλωσε η Μπελούτσι στη βραζιλιάνικη έκδοση της Vogue. Στο ισπανικό Vanity Fair η Μόνικα μίλησε για τη σχέση της με τον Βενσάν Κασέλ: «Ο Βενσάν και εγώ είμαστε ανεξάρτητοι. Ζούμε σε διαφορετικούς κόσμους. Οι φίλοι του είναι οι φίλοι του και οι φίλοι μου είναι οι φίλοι μου .... Μοιραζόμαστε τα πάντα; Όχι, και δεν είμαστε συνέχεια μαζί. Είναι πολύ δύσκολο να ζεις με κάποιον και ποτέ δεν με θεωρούσα ικανή να το κάνω.» Χ.Τ.

Η νέα φωτογράφηση της απόλυτης Ιταλίδας σταρ Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci) στο ισπανικό Vanity Fair ξυπνά τις αναμνήσεις μας! Η ακόμα σέξι και καλλίγραμμη 48χρονη ηθοποιός και πρώην μοντέλο δήλωσε πρόσφατα ότι μετακομίζει - με τον σύζυγό της Γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ (Vincent Cassel) και τις δύο κόρες της - στο Salvador de Bahia της Βραζιλίας τον ερχόμενο Μάρτιο.

«Ερωτεύτηκα τη Βραζιλία 18 χρόνια πριν. Όλα τα μέρη του κόσμου έχουν τα προβλήματά τους αλλά λατρεύω τον τρόπο που εσείς (οι Βραζιλιάνοι) τα αντιμετωπίζετε ... με ποίηση ... Μπορεί σε πέντε χρόνια να γυρίσω στη Ρώμη, την αγαπημένη μου πόλη, όμως τώρα η θέση μου είναι μπροστά από την παραλία, να βλέπω τους ανθρώπους στους δρόμους και να αισθάνομαι την ενέργεια της θάλασσας.» δήλωσε η Μπελούτσι στη βραζιλιάνικη έκδοση της Vogue.

Στο ισπανικό Vanity Fair η Μόνικα μίλησε για τη σχέση της με τον Βενσάν Κασέλ: «Ο Βενσάν και εγώ είμαστε ανεξάρτητοι. Ζούμε σε διαφορετικούς κόσμους. Οι φίλοι του είναι οι φίλοι του και οι φίλοι μου είναι οι φίλοι μου .... Μοιραζόμαστε τα πάντα; Όχι, και δεν είμαστε συνέχεια μαζί. Είναι πολύ δύσκολο να ζεις με κάποιον και ποτέ δεν με θεωρούσα ικανή να το κάνω

Χ.Τ.