Κέιτ: Αποκαλύφθηκε ο τίτλος του μωρού της

09.07.2013
Από μέρα σε μέρα περιμένουμε να γεννήσει η δούκισσα του Κέιμπριτζ και μόλις έγινε γνωστό πώς θα προσφωνείται το παιδάκι.

Όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) παντρεύτηκε την Κέιτ (Kate) στις 29 Απριλίου 2011, η γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ (queen Elisabeth) του έδωσε τον τίτλο του δούκα του Κέιμπριτζ. Αντίστοιχα, μετά τον γάμο, η σύζυγός του αποκαλείται Κάθριν, δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Με αυτή τη λογική, όπως ανακοινώθηκε χθες από το παλάτι, ο τίτλος που θα συνοδεύει το όνομα του μωρού του ζεύγους θα είναι "Αυτού Υψηλότητα Πρίγκιπας –ή Πριγκίπισσα, ανάλογα- του Κέιμπριτζ".
Θυμίζουμε ότι το φύλο του γαλαζοαίματου μωρού παραμένει ακόμη μυστικό.

Κατά τα άλλα, η 32χρονη δούκισσα αναμένεται να γεννήσει το Σάββατο 13 Ιουλίου –το πιθανότερο- και ήδη από το περασμένο σαββατοκύριακο, δημοσιογράφοι και φωτογράφοι έχουν λάβει θέσεις απέναντι από την πόρτα του μαιευτηρίου.

Το παλάτι ανακοίνωσε επίσημα ότι το μωρό θα γεννηθεί στο νοσοκομείο της Αγίας Μαίρης (St Mary's Hospital) στο Πάντινγκτον του Λονδίνου και συγκεκριμένα στην πτέρυγα Λίντο (Lindo), όπου γεννήθηκε τόσο ο Γουίλιαμ όσο και ο αδελφός του, Χάρι (Harry).

Πάντως οι χαρές συνεχίζονται στο Μπάκινχαμ καθώς μόλις χθες ανακοινώθηκε επίσημα ότι και ξαδέλφη των πριγκίπων, Ζάρα Φίλιπς (Zara Phillips) είναι έγκυος.

Με το καλό, λοιπόν…

Ζ. Κ.