Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ με περούκες... άφρο!

24.09.2013
Την ώρα που το πριγκιπικό ζεύγος ετοιμάζεται να μετακομίσει στο παλάτι του Κένσινγκτον, έρχονται στο φως αποκαλύψεις για το έξαλλο –όχι και τόσο μακρινό- παρελθόν τους.

Όπως έχουν δηλώσει αμφότεροι και επανειλημμένα, η Κέιτ (Kate) και ο Γουίλιαμ (William) έζησαν πολύ ευτυχισμένοι στο σπίτι τους στο Άνκγλεσεϊ τα προηγούμενα χρόνια. Από εκεί και το περιστατικό που μεταφέρει "συγχωριανός" τους.

Ήταν λίγες μέρες πριν ανακοινώσουν επίσημα τους αρραβώνες τους όταν το υψηλό ζεύγος έκανε "τρελή εμφάνιση" σε τοπική εκδήλωση, όπως θυμάται χαρακτηριστικά η Τζιν Όουεν (Jean Owen), ιδιοκτήτρια κινηματογράφου της περιοχής.

Κάποια στιγμή το καλοκαίρι του 2010, το πριγκιπικό ζεύγος συμμετείχε σε μια "πολύχρωμη" παρέα που αποφάσισαν να πάνε στον κινηματογράφο να παρακολουθήσουν την ταινία κινουμένων σχεδίων "Toy Story 3" ντυμένοι σε στυλ '70s.

Και φυσικά οι άφρο περούκες ήταν το νούμερο ένα αξεσουάρ.

"Του Γουίλιαμ πρέπει να ήταν μοβ", προσπαθεί να θυμηθεί η Όουεν, η οποία τονίζει "πόσο απλοί, φιλικοί και χαρούμενοι ήταν και οι δύο εκείνη τη μέρα. Όπως και κάθε μέρα, εξάλλου!

"Παρόλο που προσπάθησαν να περάσουν ινκόγκνιτο, τους αναγνώρισαν πολλοί, όμως κανείς δεν διανοήθηκε να τραβήξει μια φωτογραφία", πρόσθεσε κάποιος από το προσωπικό του κινηματογράφου εξηγώντας ταυτόχρονα την έλλειψη ντοκουμέντων από εκείνη τη βραδιά.

Πάντως, γενικά οι κάτοικοι του Άνγκλεσεϊ είναι ιδιαίτερα φειδωλοί στις αποκαλύψεις περί των υψηλών πρώην συγχωριανών τους, σεβόμενοι πλήρως την ανάγκη τους για ιδιωτικό χώρο.

Ζ. Κ.