Δημόσια σαλιαρίσματα για Σον Πεν & Μαντόνα

27.09.2013
Υπήρξαν ένα από τα πιο διάσημα -αλλά και πιο "έντονα"- ζευγάρια στη σόουμπιζ. Και τώρα, ύστερα από 24 χρόνια βρέθηκαν να φλερτάρουν ξανά.

Η Μαντόνα (Madonna) και ο Σον Πεν (Sean Penn) παντρεύτηκαν το 1985 και χώρισαν τέσσερα χρόνια μετά, ενώ κατά τη διάρκεια το γάμου τους τουλάχιστον μία φορά η 55χρονη σταρ βρέθηκε στο νοσοκομείο από το βαρύ χέρι του καλού της.

Ωστόσο, η Ματζ έχει χαρακτηρίσει τον 53χρονο πρώην σύζυγό της "έρωτα της ζωής της" ακόμη και πολλά χρόνια μετά το διαζύγιό τους.

Οι δύο αστέρες βρέθηκαν σε εκδήλωση που οργάνωσε ο σκηνοθέτης Στίβεν Κλάιν (Steven Klein) για το πρότζεκτ του με τίτλο "secretprojectrevolution" που έφτιαξε με τη Μαντόνα.

Φτάνοντας στον χώρο, η Μαντόνα συνάντησε τον Σον και ήταν σαν να μην είχε μάτια για κανέναν άλλο. Βέβαια το γεγονός ότι ο καλός της, Μπραχίμ Ζαϊμπάτ (Brahim Zaibat) δεν φαινόταν πουθενά βοήθησε την κατάσταση, αλλά οι δύο πρώην σύζυγοι ήταν μέχρι και... προκλητικοί.

Αγκαλιές, φιλιά, ψίθυροι στ' αυτί και χαζογελάκια εφηβείας κατέγραψε ο φακός, ενώ η βασίλισσα της ποπ δεν υπολόγιζε κανέναν, παρόλο που εκείνη τη βραδιά τη συνόδευε ο γιος της, Ρόκο Ρίτσι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πεν υποστηρίζει την πρώην του σε δουλειά της καθώς πρόσφατα την είχε απολαύσει σε συναυλία της εκφράζοντας δυνατά τον θαυμασμό του.

Για την ιστορία, μετά τον χωρισμό τους από τη Μαντόνα, ο Πεν παντρεύτηκε την ηθοποιό Ρόμπιν Ράιτ με την οποία χώρισε πρόσφατα. Οι δυο τους έχουν δύο παιδιά, την 22χρονη Ντίλαν -με την οποία λέγεται ότι έχει ξετρελαθεί ο Ρόμπερτ Πάτινσον- και τον 20χρονο Χόπερ.

Ζ. Κ.