Το μυστικό που απειλεί τον αρραβώνα του Χάρι

17.10.2013
Οι φήμες θέλουν τον μικρό πρίγκιπα έναν βήμα πριν από τον γάμο, όμως να που μερικοί "σκελετοί" ενδέχεται να αποτελέσουν πρόβλημα.

Η Κρεσίντα Μπόνας (Cressida Bonas), η εδώ και 14 μήνες σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι (prince Harry) λέγεται ότι θα γίνει σε λίγο καιρό –και επίσημα- η συννυφάδα της Κέιτ (Kate) αφού –άτυπα τουλάχιστον- έχει πάρει την έγκριση της βασιλικής οικογένειας.

Και ενώ πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν τον 28χρονο πρίγκιπα να κάνει τα φανερώματα στα βαφτίσια του ανιψιού στις 23 Οκτωβρίου, έρχονται αποκαλύψεις σχετικά με την αγαπημένη του που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Ενόψει της επισημοποίησης της σχέσης τα "λαγωνικά" των βρετανικών ΜΜΕ βάλθηκαν να ξετρυπώσουν το "λαβράκι" από το παρελθόν της νεαρής ξανθιάς. Και τα κατάφεραν.

Φαίνεται, λοιπόν, πως πριν από μερικά χρόνια η έφηβη Κρεσίντα είχε πάρει μέρος στην τηλεοπτική σειρά του σταθμού ITV2 "Trinity" όπου ο ρόλος της θα μπορούσε σήμερα να της δημιουργήσει προβλήματα.

Η Κρεσίντα άνηκε σε μια ομάδα μαζορετών που συνήθιζαν να προσφέρουν σεξουαλικές χάρες για ψήφους. "Και τι μ' αυτό;" θα αναρωτηθείτε, και όχι άδικα.

Ωστόσο, όλα τα βασιλικά θέματα στη Βρετανία έχουν μια ιδιαίτερη βαρύτητα και αντιμετωπίζονται ανάλογα, οπότε και αυτό δεν θα μείνει έτσι.

Στην πραγματικότητα η χορεύτρια Κρεσίντα ήταν 20 χρονών εκείνη την εποχή και στην ουσία πέρασε από την εκπομπή με ένα ρολάκι που πήρε χάρη στην ετεροθαλή αδελφή της, Ιζαμπέλα Κάλθορπ (Isabella Calthorpe) η οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά.

Η τηλεοπτική εμπειρία της νεαράς ολοκληρώνεται σε 2, μόλις, λεπτά και κομμάτι της μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Σε κάποια άλλη στιγμή, λέγεται ότι η Κρεσίντα, μαζί με τις υπόλοιπες κοπέλες της ομάδας μπαίνει μέσα σε ένα δωμάτιο γεμάτο άντρες και ο ένας από αυτούς ζητά από κάποιον άλλον που βρισκόταν δίπλα της να της πλύνει τα απόκρυφα καθώς πλησίαζαν… εκλογές!

Το κατά πόσο θα ασχοληθεί κανείς βέβαια με αυτό το γεγονός και αργότερα, θα φανεί. Πάντως προς το παρόν ο Χάρι έχει και άλλον μπελά στο κεφάλι, ύστερα από ύποπτη κάρτα που λέγετα ότι έστειλε στην πρώην του, Τσέλσι Ντέιβι.

Ζ. Κ.