Πολύ κλάμα τα μηνύματα Καρντάσιαν στην Κιμ

22.10.2013
Η διάσημη τηλεπερσόνα που έγινε πρόσφατα και μανούλα είχε γενέθλια και σύσσωμη η οικογένεια έστειλε τα μηνύματά της. Και ήταν όλα δακρύβρεχτα.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) έγινε 33 ετών χθες και η πρώτη που μπήκε στον χορό των ιντερνετικών μηνυμάτων ήταν η μικρή αδελφή, Κλοέ (Khloe) η οποία πόσταρε ένα σωρό κοινές τους φωτογραφίες από τότε που ήταν μωρά (επάνω) αλλά και πιο πρόσφατες (ακριβώς στη συνέχεια)

"Είσαι μια έμπνευση", τιτίβισε -για αρχή- η 29χρονη μαζί με τις ευχές στην αδελφή της, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τους μπελάδες που έχει στον γάμο της. Γιατί μετά έγραψε ολόκληρη... έκθεση.

"Η αληθινή μου πριγκίπισσα Γιασμίν. Πραγματικά είσαι μια πριγκίπισσα για μένα. Τόσο τέλεια, τόσο δυνατή, τόσο γλυκιά. Ευχαριστώ τον Θεό που σε έχω για αδελφή μου! Κάθε χρόνο είμαι όλο και πιο ευγνώμων για τη σχέση μας. Η γυναίκα και η μαμά που έχεις γίνει αποτελεί έμπνευση για όλους μας. Σε ευχαριστώ που είσαι μια τόσο υπέροχη αδελφή και φίλη. Σε αγαπώ Κικς (Keeks) Κάθε μέρα και πιο πολύ. Μακάρι αυτός ο χρόνος να συνεχίσει γεμάτος με ευλογίες για σένα", έγραψε στο "γράμμα" της η εμφανώς συγκινημένη Κλοέ υπογράφοντας με τα χαϊδευτικά τους "Η ΚόΚο αγαπά την ΚίΚι" (KoKo loves KiKi!!!!!!!!')

Βέβαια η Κλοέ δεν ήταν η μόνη από το σόι που ευχήθηκε διαδικτυακά στην Κιμ καθώς όλες οι Καρντάσιαν/Τζένερ έσπευσαν να ανεβάσουν φωτογραφίες με την εορτάζουσα εκφράζοντας την τεράστια αγάπη τους προς αυτή καθώς και τον θαυμασμό τους στην ιδιότητά της ως μητέρα. Όσο για την Κιμ;

Εκείνη, σίγουρα ευχαριστημένη από την αγάπη που εισέπραξε, το έγραψε και στο Twitter της.
"Με έχει συνεπάρει όλη η αγάπη που εισέπραξα σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ. Σημαίνει τα πάντα για μένα", έγραψε η 33χρονη πια Κιμ, η οποία πρόσφατα σκανδάλισε τον κόσμο όλο με σέξι φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της.

Ζ. Κ.