Η Κέιτ βολτάρει κι ο Γουίλιαμ κάνει τη νταντά

25.10.2013
Mόλις μια ημέρα μετά την βάπτιση του πρίγκιπα του πρίγκιπα Γεώργιου, η Κάθριν επανήλθε δυναμικά στα καθήκοντά της και έδωσε το παρόν σε φιλανθρωπική βραδιά προς τιμήν των ατόμων με εξαρτήσεις.

Η Κέιτ επέλεξε μια σκούρα μπλε τουαλέτα, δημιουργία της αγαπημένης της σχεδιάστριας Jenny Packham και στα πλαίσια της βραδιάς, δεν σταματούσε να λέει πόσο περήφανη μητέρα είναι και πόσο χαίρεται που ο μικρός Γεώργιος ήταν τόσο καλό παιδί στη διάρκεια της βάπτισής του.

Η δούκισσα τόνισε μάλιστα πως έβαλε γρήγορα για ύπνο τον τρίτο στη σειρά διάδοχο του βρετανικού θρόνου και άφησε το Γουίλιαμ να αναλάβει χρέη νταντάς για το συγκεκριμένο βράδυ.

Την εν λόγω εκδήλωσε οργάνωσε η φιλανθρωπική οργάνωση ''100 Women in Hedge Funds (100WHF)'' της οποίας ιδρυτικό μέλος είναι ο Γουίλαμ, ο Χάρι αλλά και η Κέιτ και τα έσοδα της βραδιάς προορίζονταν για τη έτερη οργάνωση ''Action on Addiction'' της οποίας μέλος είναι και πάλι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Οι προσκεκλημένοι της φιλανθρωπικής βραδιάς φαίνεται πως πλήρωσαν περί τις 60.000 βρετανικές λίρες για να δώσουν το παρόν, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της Daily Mail.

Eν το μεταξύ, στο φως ήρθαν και μερικές από τις επίσημες φωτογραφίες της βασιλικής οικογένειας μετά τη βάπτιση του νεοφώτιστου Γεώργιου. Τις λήψεις τράβηξε ο φωτογράφος διασημοτήτων Jason Bell, που έχει συνεργαστεί με επώνυμους όπως ο Ντέβιντ Μπέκαμ και η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Στις πόζες που περιλαμβάνουν και τις δύο οικογένειες του μικρού πρίγκιπα, ο αέρας που πνέει είναι άκρως μοντέρνος και φυσικά ξεχωρίζει η Κέιτ και ο μικρός πρίγκιπας- χαλαρός στην αγκαλιά της μαμά του να αναδεικνύει άψογα τα τσουπωτά μαγουλάκια του..

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο λεγόμενο The Morning Room της κατοικίας Clarence House του παλατιού.

Kατερίνα Π.