H Κωνσταντινίδου δεν ήθελε να "θάψει" την Δούκισσα

25.10.2013
Λίγες μέρες πριν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, κολλητή φίλη της Ζέτας Μακρυπούλια μας διαβεβαίωσε πως: “το μισό Dancing ήταν η Ζέτα” και πως προφανώς τώρα που ήταν άνευ Ζέτας είδε μόνο το μισό αν καταλάβαμε καλά.

Βέβαια όπως είδαμε στο "ΦΜ Live" νέες δηλώσεις της ηθοποιού ήρθαν να ρίξουν φως στο σχόλιο της που προς Θεού δεν ήταν αρνητικό για την Δούκισσα: «Δεν ήταν αρνητική η δήλωσή μου για τη Δούκισσα. Καθόλου! Το ξέρω το κορίτσι και προσπαθεί και προσπαθεί σκληρά. Δεν έχω κάτι κακό να πω για εκείνη και είχα πει ότι είναι άδικο όλο αυτό για μια νέα παρουσιάστρια σαν τη Δούκισσα», είπε η Ελισάβετ που βρίσκει πως η Δούκισσα μοιάζει πολύ στη Ζέτα σε όλα. Και η Ζέτα -αλλά και η Δούκισσα- μοιάζουν πολύ στην barbie λέω εγώ, την είδες να προσβάλλεται χρυσή μου;


Η Ελισάβετ συνέχισε: "εγώ εξέφρασα κάτι συναισθηματικό και μάλλον δεν έπρεπε. Ήμουν εκεί για την πρεμιέρα του έργου μου, "πάλευα" μιάμιση ώρα πάνω στη σκηνή και με ρώτησαν γι' αυτό. Το τι επιλέγει να ακούσει και να επεξεργαστεί ο καθένας είναι δικό του θέμα", είπε η ηθοποιός και κάπως έτσι λύθηκε όλο αυτό το συμβάν.