Η Κέιτ με γλυμμένο μαλλί και λευκή ρίζα!

08.11.2013
Στην τελευταία της εμφάνιση η δούκισσα του Κέιμπριτζ έδειξε πως όχι μόνο δεν βάφει τα μαλλιά της, αλλά δεν την νοιάζει κιόλας!

Η Κέιτ (Kate) έγινε μανούλα τον Ιούλιο και πριν από λίγο καιρό ο πρίγκιπας Γεώργιος (prince George) βαπτίστηκε κιόλας.

Η 33χρονη δούκισσα επανήλθε στις επίσημες υποχρεώσεις της πολύ σύντομα μετά τη γέννα με κάθε της εμφάνιση να συζητιέται για την κομψότητα και το γούστο της.

Σε αυτή την πιο πρόσφατη όμως, ήταν κάτι άλλο που έκλεψε την παράσταση και εστιαζόταν στο… κεφάλι.

Η Κέιτ, συνόδευσε τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ (William) στις εκδηλώσεις για την Ημέρα της Παπαρούνας στο Λονδίνο με νέο χτένισμα.

Ενώ συνήθως κάνει τη χωρίστρα στα τρία τέταρτα του κεφαλιού, αυτή τη φορά την είχε κάνει ακριβώς στη μέση και μάλιστα χωρίς τη γνωστή ελαστικότητα στις μπούκλες. Το μαλλί ήταν κάπως "γλυμμένο" επάνω στο πρόσωπό της κάνοντας το λουκ λίγο πιο παλιομοδίτικο, αλλά το "θέμα" δεν ήταν εκεί.

Προφανώς η Κέιτ δεν έχει βάψει τον τελευταίο καιρό τη ρίζα και τα γκρίζα μαλλιά έκαναν περίτρανα την εμφάνισή τους στην κορυφή του κεφαλιού. Και εκείνη βέβαια δεν έδειχνε να ενοχλείται καθόλου από το γεγονός μοιράζοντας χαμόγελα εδώ και εκεί.

Δεν είναι παράξενο για γυναίκες να αποφεύγουν τη βαφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού –που προφανώς είναι και η περίσταση εδώ- αλλά οι περισσότερες φροντίζουν κάπως να το κρύψουν.

Ε, ούτε αυτό έκανε η Κέιτ, εκτός και αν αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο άλλαξε χωρίστρα. Ίσως δηλαδή στη συνηθισμένη της μεριά το "ασημένιο" ήταν πιο έντονο…

Πάντως, το κόκκινο παλτουδάκι LK Bennett με το μαύρο οπάκ καλσόν και τις γόβες ήταν εξαιρετικό.

Ζ. Κ.