Περίεργο: η Κέιτ παίζει αμήχανα με τις μπούκλες της

11.11.2013
Μάλλον ένα θεματάκι με τα μαλλιά της έχει τελευταία η δούκισσα του Κέιμπιτζ, που μετά τη γέννηση του γιου της δείχνει να μην τα ελέγχει όπως παλιότερα.

Η πλούσια κώμη της Κέιτ (Kate) υπήρξε ανέκαθεν ένα από τα δυνατά της σημεία, ενώ η ίδια σπάνια έκανε αλλαγές –με εξαίρεση τη μοδάτη φράντζα που επέλεξε κάποια πέρσι.

Ε λοιπόν, η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ (William) έμεινε έγκυος, γέννησε, βάπτισε το μωρό, το οποίο θηλάζει ακόμη και στο μεταξύ έχει επιστρέψει κανονικότατα στις κοινωνικές υποχρεώσεις της.

Όσο για το "θεματάκι" με το μαλλί που λέγαμε, έχει ως εξής:

Πριν από λίγες μέρες η 33χρονη δούκισσα εμφανίστηκε σε εκδήλωση με εμφανή τη λευκή ρίζα ενώ χθες παρακολούθησε μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας τις εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής εορτής "Remembrance Day" στο Λονδίνο και πάλι το μαλλί της έκλεψε την παράσταση -όπως και το πιο έντονο από το συνηθισμένο μακιγιάζ της.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στις φωτογραφίες η Κέιτ δεν σταμάτησε να παίζει αμήχανα με τις μπούκλες της, που αισθητικά θύμιζαν πολύ τις πρωταγωνίστριες από το "Μικρό σπίτι στο Λιβάδι" –αν θυμάστε.

Γενικά, πάντως, η Κέιτ φαίνεται κάπως "αλλού" στις τελευταίες τις εμφανίσεις και δεν αποκλείεται να αληθεύουν οι φήμες που τη θέλουν να μην αντέχει να αφήνει τον πρίγκιπα Γεώργιο έστω και για λίγες ώρες.

Έλα βρε Κέιτ. Κι άλλες γίναμε μάνες, αλλά δεν κάναμε κι έτσι.. Για σύνελθε!
Ζ. Κ.