Καμίλα: Χρόνια πολλά αγάπη, αλλά είσαι ανυπόφορος!

14.11.2013
Ο διάδοχος έχει γενέθλια και εκτός του ότι ακόμη περιμένει να κάνει τη "δουλειά" για την οποία γεννήθηκε, έχει και τη σύζυγο να του τη… "λέει", αν και γλυκύτατα!

Σήμερα ο πρίγκιπας Κάρολος (prince Charles) γίνεται 65 ετών και παραμένει ο μακροβιότερος διάδοχος στην ιστορία των απανταχού γαλαζοαίματων. Ο πατέρας του Γουίλιαμ (William) και του Χάρι (Harry) βγαίνει και επίσημα στη σύνταξη όμως ακόμη περιμένει να γίνει βασιλιάς καθώς η μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ –να' ναι καλά η γυναίκα- δεν λέει να το πάρει απόφαση να αποσυρθεί, όπως κάνουν ολοένα και περισσότεροι μονάρχες στην Ευρώπη.

Κεράκια ο πρίγκιπας θα σβήσει στην Ινδία όπου πραγματοποιεί αυτές τις μέρες επίσημη επίσκεψη μαζί με τη σύζυγό του, Καμίλα (Camilla), η οποία ξάφνιασε τους δημοσιογράφους μιλώντας για τον αγαπημένο της από καρδιάς, χαρακτηρίζοντάς τον μέχρι και… ανυπόφορο!

Αντίθετα από τον μετρημένο τρόπο με τον οποίο απαντά συνήθως –ως είθισται για μέλος της βασιλικής οικογένειας εξάλλου- αυτή τη φορά, η δούκισσα της Κορνουάλλης πήρε αμπάριζα από ερώτηση σχετικά με το δώρο που θα προσφέρει στον καλό της και δεν την "έπιανε" κανείς.

"Θα σας πως ότι είναι ο πιο δύσκολος άνθρωπος στο κόσμο να του αγοράσεις δώρο. Είναι άντρας. Είναι ανυπόφοροι. Περνάω άπειρο χρόνο ψάχνοντας να του βρω κάτι τέλειο για να ακούσω ένα 'Ω, σ' ευχαριστώ πολύ'", απάντησε η Καμίλα μιμούμενη τον αυστηρό τρόπο του Καρόλου και φυσικά δεν σταμάτησε εκεί…

"Έτσι κάνει μια λίστα με πράγματα έτσι ώστε να τα κάνεις όλα ακριβώς όπως τα θέλει. Βρίσκω ατή τη στιγμή του χρόνου πολύ δύσκολη γιατί εκτός από τα γενέθλιά του έρχονται και Χριστούγεννα και πρέπει να το περάσω δύο φορές αυτό", παραπονέθηκε γλυκά η Καμίλα αποκαλύπτοντας ωστόσο τι θα του δώσει φέτος.

"Συλλέγει πολλά πράγματα και βρήκα μια ξεχωριστή πορσελάνη που πιστεύω ότι θα του αρέσει", μαρτύρησε η δούκισσα φανερώνοντας και τι κάνει για να τον πείσει να αφήσει για λίγο τη δουλειά και να γιορτάσει…

"Δεν σταματά ποτέ να δουλεύει. Είναι εξαντλητικός. Εγώ αρχίζω να χοροπηδάω λέγοντας 'Αγάπη, νομίζεις πως θα μπορούσαμε να έχουμε λίγη ηρεμία και να χαλαρώσουμε μαζί;' Αλλά εκείνος όλο δουλεύει και δουλεύει", γκρίνιαξε σχεδόν με νάζι η 66χρονη γυναίκα που στην ουσία συντροφεύει τον Κάρολο όλη του τη ζωή.

Και όπως λέει και ο λαός: Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες! Υπομονή Καμίλα. Οι περισσότεροι άντρες έτσι είναι…

Ζ. Κ.