Η Κέιτ ξεχωρίζει την αγαπημένη πόζα του μικρού πρίγκιπα

29.04.2014
Στα παραλειπόμενα του ταξιδιού της πριγκιπικής οικογένειας που μόλις τελείωσε και αποκαλύψεις προσωπικού επιπέδου.

Η Κέιτ (Kate) ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (William) και ο γιος τους, πρίγκιπας Γεώργιος (George) πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία επίσημο ταξίδι τριών εβδομάδων στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και, όπως ήταν φυσικό, και μαζί και χώρια, όλα τα μέλη της οικογένειας απαθανατίστηκαν σε άπειρες φωτογραφίες.

Μία όμως από όλες αυτές του υιού ξεχωρίζει η δούκισσα του Κέιμπριτζ –όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο Σάιμον Γουλφ (Simon Woolf), ο άνθρωπος που την τράβηξε, και τη χάρισε σε μια ασπρόμαυρη εκδοχή στην Κέιτ, η οποία του αποκάλυψε ότι είναι η αγαπημένη της. Ιδού:

Ο Γουλφ, ήταν ο επίσημος φωτογράφος της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας, ο οποίος ακολούθησε τους επίσημους προσκεκλημένους στην κάθε τους υποχρέωση κάνοντας τα απαραίτητα κλικ.

Ζώντας τους γαλαζοαίματους από κοντά, και επικαλούμενος την πολυετή του εμπειρία ως φωτογράφος γάμων, ο νεοζηλανδός φωτογράφος μπόρεσε να συμπεράνει και να φανερώσει στο περιοδικό "People" ότι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ "μοιράζονται μια πολύ βαθιά και αγνή αγάπη".

Όσο για τη συγκεκριμένη φωτογραφία; Αυτή τραβήχτηκε τη μέρα που ο πρίγκιπας Γεώργιος "είχε ραντεβού" με άλλα παιδάκια για παιχνίδι και μόλις είχε ξυπνήσει από τον υπνάκο του. Σκέτος γλύκας, όντως...