Και ξαφνικά... εργένης πάλι ο πρίγκιπας Χάρι

30.04.2014
Μια που ετοιμαζόταν για γάμο στο Μπάκινχαμ, μια που μαθαίνουν ότι ματαιώνεται.

Τον τελευταίο καιρό, όλα τα δημοσιεύματα ήθελαν τον πρίγκιπα Χάρι (Harry) ένα βήμα πριν τα κουφέτα με την καλή του, Κρεσίντα Μπόνας (Cressida Bonas) να έχει ήδη πάρει την έγκριση της γιαγιάς βασίλισσας Ελισάβετ. Όμως όχι…

Το ρομάντζο του 29χρονο γαλαζοαίματου με την 25χρονη νεαρή κοσμική φαίνεται ότι τελείωσε –μάλλον άδοξα- ύστερα από δύο χρόνια ζωής, και έναν μήνα μετά την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνιση των δύο ερωτευμένων.

Σύμφωνα με το περιοδικό "People" η Κρεσίντα άρχιζε να "ζητάει πολλά" και ο Χάρι "έκοψε πέρα", όμως φίλοι του ζεύγους το διαψεύδουν στη MailOnline, επιβεβαιώνοντας ωστόσο την είδηση του χωρισμού.

"Δυστυχώς είναι αλήθεια. Ο Χάρι και η Κρεσίντα χώρισαν, αν και πολύ πολύ φιλικά", αποκαλύπτουν οι πηγές τονίζοντας ότι εκείνη δεν ήταν έτοιμη για τη μεγάλη δέσμευση και προτιμούσε να εστιάσει στην καριέρα της. Για την ιστόρια, η Μπόνας πρόσφατα ολοκλήρωσε ένα μονοετές πρόγραμμα σύγχρονου χορού στο Trinity Laban Conservatoire του Λονδίνου και τώρα εργάζεται στον τομέα του μάρκετινγκ.

Μωρέ, λες να ακολουθεί και αυτό το ζευγάρι την πορεία του μεγαλύτερου Γουίλιαμ-Κέιτ, που είχαν χωρίσει πριν πάρουν την απόφαση για το μεγάλο "Ναι"; Για να δούμε…