Όταν Γουίλιαμ & Κέιτ γνώρισαν Μπιγιονσέ & Τζέι Ζι

09.12.2014
Συνάντηση κορυφής στο γήπεδο των Μπρούκλιν Νετς χθες όταν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ γνώρισαν το πιο ισχυρό ζευγάρι της μουσικής βιομηχανίας. Ιδού:

Στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης της Κέιτ (Kate) και του Γουίλιαμ (William) στη Νέα Υόρκη, το πρόγραμμα είχε και λίγο μπάσκετ. Έτσι, χθες το απόγευμα το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας έφτασε στο γήπεδο των Νετς στο Μπρούκλιν, όπου φυσικά τους περίμενε "πρώτο τραπέζι πίστα".

Πολύ ευχαριστημένοι οι πρίγκιπες, μέχρι και ποπκορν έφαγαν. Ή έστω ο Γουίλιαμ γιατί την Κέιτ, που είναι και 5 μηνών έγκυος και της υγιεινής γενικότερα, δεν φάνηκε να την πείθει...

Ακριβώς απέναντί τους κάθισε ένα άλλο ζευγάρι "γαλαζοαίματων" κατά κάποιον τρόπο: Η Μπιγιονσέ (Beyonce) και ο Τζέι Ζι (Jay Z) οι οποίοι στο ημίχρονο οδηγήθηκαν ενώπιων των βρετανών πριγκίπων, τους οποίους και γνώρισαν με χαρές, χαμόγελα και τους σεκιουριτάδες από δίπλα -μην ξεχνιόμαστε...

Στη συνέχεια, μετά από ολιγόλεπτη κουβεντούλα και πολλά πολλά κλικ, όπως βλέπετε στη φωτογραφία ακριβώς από πάνω, το κάθε ζευγάρι επέστρεψε στη θέση του για να παρακολουθήσει το υπόλοιπο κομμάτι του αγώνα που, περεμπιπτπόντως βρήκε την ομάδα του Μπρούκλιν να κερδίζει τους Καβαλίερς του Κλίβελαντ (Cleveland Cavaliers)